Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított klubjával az olimpiai bajnok

Zajlik az élet a Bundesliga címvédőjénél. A Bayern Münchent bajnoki címig vezető Melanie Leupolz újabb két évre írt alá.

leupolz

2 évvel meghosszabbította kontraktusát Melanie Leupolz. A Bayern olimpiai bajnok középpályásának eredetileg 2017. június 30-ig lett volna szerződése a német csapattal, ám az Olimpia után elfogadta a vezetőség ajánlatát így 2019 végéig még a müncheni csapat tagja marad.

„Örömünkre szolgál, hogy aláírta ezt a fontos megállapodást. Melanie a csapat arca így fontosnak tartottuk, hogy a csapatnál tartsuk őt.” – fogalmazott Karin Danner, a női csapat vezetője.

„Két évvel ezelőtt kezdődött ez a sikerkorszak a csapatnál, két egymást követő alkalommal bajnokságot nyertünk és büszke vagyok arra, hogy játékommal hozzájárultam ezekhez a sikerekhez, és biztos vagyok benne, hogy nem csak, idehaza hanem nemzetközi szinten is fontos szerepet tudunk játszani.” – nyilatkozott a középpályás.

Thomas Wörle a következőként nyilatkozott: „Melanie egy nagyon tehetséges, határozott, és erős játékos, aki már most fontos szerepet tölt be a csapat játékában. Alig várom már a további együttműködésünket.”

A címvédő egyébként szeptember 9-én kezdi a szezont hazai pályán az SC Freiburg csapata ellen.

Balázs Zoltán