Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Odahaza nyert a Leicester City! – videóval

A bajnoki címvédő Leicester City két fordulót követően csupán 1 pontot szerzett, igaz azt az egyet az Arsenal ellen gyűjtötte be az együttes. Ranieri tanítványai ezúttal odahaza a Swansea Cityvel mérkőztek meg, így itt volt az esély a javításra. A végén a “rókák” örülhettek, mivel 2-1-re aranyában nyerni tudtak. 

596252392

Leicester City – Swansea City 2-1 (1-0)
Helyszín:
King Power Stadium
Gólszerzők:
Vardy(32.), Morgan(52.) ill. Fer(80.)
Sárga: Huth(26.), Simpson(80.) ill. Fernandez(10.), Fer(66.)
Kiállítás: 

Leicester City: Schmeichel(Zieler 57.) – Simpson, Huth, Morgan, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton(Musa 75.) – Okazaki(Ulloa 80.), Vardy. Vezetőedző: Claudio Ranieri

Swansea City: Fabianski – Kingsley, Amat, Fernández, Naughton – Fer, Cork(McBurnie 86.) – Barrow, Sigurdsson(Montero 59.), Routladge(Ki Sung-Yong 59.) – Llorente. Vezetőedző: Francesco Guidolin

A mérkőzés első komolyabb helyzetéig bő fél órát kellett várni, amiből rögtön gól is született, ekkor Drinkwater ívelt a tizenhatoson belülre, majd ezt követően Jamie Vardy vette be az ellenfél hálóját. A félidő hajrájában még Okazaki próbált betalálni, de Fabianski ezúttal hárítani tudott. 

A fordulás után gyorsan tovább növelte előnyét a Leicester City, az 52. minutumban Wes Morgan neve mellé jegyezhettük fel az újabb gólt. Nem sokkal később tizenegyest ítélt a javukra a játékvezető, azonban a büntetőt nem tudta értékesíteni Riyad Mahrez. A hajrában Fer révén szépítettek a vendégek, de egyenlíteni már nem tudtak, így a “rókák” otthon tartották a 3 pontot, ennek köszönhetően pedig megszerezték első győzelmüket a mostani bajnoki szezonban. 

https://www.youtube.com/watch?v=xejy-rrOclc

Everton – Stoke City 1-0 (0-0)
G.:
Given(51., öngól) ill. –

A találkozó egészét tekintve végig az Everton dominált, jóval több helyzetet dolgozott ki, mint a Stoke City, ebből kifolyólag megérdemelten nyertek, viszont a mindent eldöntő találat érdekes módon született. Az 51. percben Michael Oliver büntetőt ítélt a javukra, miután Bardsley elkaszálta ellenfelét. A tizenegyespont mögé Baines állt oda, aki végül a kapufát találta el, a visszapattanó labda azonban Givenről a hálóba jutott.