Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: A Klopp legénységre újabb rangadó vár – előzetes

Az angol bajnokság harmadik fordulóját rendezik a hétvégén. A hétvége ezúttal sem múlhat el rangadó nélkül, a Tottenham hazai pályán fogadja a Liverpool együttesét szombat kora délután.

pl20172

Szombat
13:30 Tottenham – Liverpool (Spiler TV)

Rangadóval indul a Premier League hétvégi harmadik fordulója. Szombat kora délután a Tottenham csapta hazai pályán fogadja a Liverpool csapatát. A két gárda közül a londoniak kezdték jobban a bajnokságot egy győzelmet a Crystal Palace és egy döntetlent az Everton ellen értek el. A vörösök két mérkőzésből három ponot gyűjöttek, legutóbb meglepetésre a Burnley otthonában kaptak ki, de viszont az Emiratesből elhozták a három pontot, egy drámai mérkőzésen 4:3-ra győztek. Zsinórban ez lesz a harmadik idegenbeli mérkőzésük a bajnokságban a liverpooliaknak. Az idei szezonban még hazai pályán nem léphettek pályára.

16:00 Chelsea – Burnley
16:00 Crystal Palace – Bournemouth 
16:00 Everton – Stoke
16:00 Leicester – Swansea
16:00 Southamtpon – Sunderland 
16:00 Watford – Arsenal (Spiler TV)

A szokásos menetrend szerint 16 órától további hat mérkőzésre került sor. A Chelsea hazai pályán fogadja az újonc Burnley csapatát. A londoniak eddig mind a két mérkőzésüket megnyerték és Conte csapata tovább folytatná a szorgos pontgyűjtögetést. A Crystal Palace csapatában debütálhat a 30 millió fontért igazolt Benteke, aki Liverpoolból érkezett. A belga a Bournemouth ellen debütálhat, első tétmérkőzésén. Az eddig veretlen Everton is hazai pályán folytatná jó szereplését a Stoke ellen, a liverpooli kékek a Tottenham ellen döntetlennel míg a WBA ellen győzelemmel kedzték az új szezont. Első győzelmére készül a címvédő Leicester City csapata hazai pályán a Swansea ellen. A rókák eddig mindössze egy pontot gyűjtöttek az Arsenal ellen, az újonc Hull-tól kikaptak idegenben. A Southampton és a Sunderland személyében két nyeretlen csapat méri össze erejét, a szentek eddig egy pontot míg a fekete macskák nem gyűjtöttek eddig pontot mindkét mérkőzésüket elveszítették Moyes fiai. A 16 órási mérkőzések sorát az Arsenal idegenbeli szereplése zárja a Watford otthonában. Az ágyúsok is nyeretlenek eddig a bajnokságban, mindössze egy ponttal rendelkeznek amit a Leicester City ellen szereztek, a Liverpool gárdájától kikaptak az első fordulóban.

18:30 Hull City – Manchester United (Spiler TV)

A szombati játéknap 18.30-kor zárul az újonc Hull City és Manchester United mérkőzésével. Jose Mourinho legénysége eddig a bajnokságban remekel mindkét mérkőzésüket megnyerték és a városi riválissal az tabella élén állnak. A United előbb a Bournemouth csapatát majd a Southamptont győzte le. A Hull City is remekül kezdte a bajnokságot szintén hat ponot gyűjöttek, a Leicester és a Swansea csapatát is legyőzték Hernandezék és most a United ellen is hasonlóra készülnek. Érdekes összecsapásra van kilátás.

Vasárnap

14:30 West Bromwich – Middlesbrough (Spiler TV)
17:00 Manchester City – West Ham (Spiler TV)

A forduló vasárnap két mérkőzéssel zárul, előbb a WBA a Middlesbrough ellen lép pályára. Az újonc Boro eddig remekül kedzte a szezont két mérkőzésen négy pontot gyűjtöttek, míg a WBA három pontot egy győzelem és egy vereség mellett.

A forduló zárómérkőzése a Manchester City – West Ham mérkőzés lesz 17 órától. Guardiola legénysége az eddigi két fordulóban begyűjtötte a három pontot és hat ponttal a tabella élén állnak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően. A City az első két fordulóban a Sunderland és a Stoke ellen győzedelmeskedett. A kalapácsosok a Chelsea csapatától kaptak ki idegenben az első fordulóban és legutóbb hazai pályán győztek a Bournemouth ellen. Bilic csapata megnehezítené a manchesteriek dolgát, és erre meg van minden esélyük hiszen legutóbb mikor az Etihadban léptek pályára győztek 2:1-re Bilic tanítványai.