Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Gólzápor a hosszabbításban a Hertha mérkőzésén – VIDEÓ

Dárdai Pál csapata számára is megkezdődött a pontvadászat a Bundesligában. Az első fordulóban hazai pályán mérkőztek meg a Freiburg együttesével.

14102763_10153925458237569_5648604015737167375_n

Hertha BSC – Freiburg 2:1 (0:0)
Helyszín: Olympiastadion, Berlin Vezette: Brand
Gólszerző: Darida (62.), Schieber (95.)  ill. Hofler (93.)
Sárga lap: – ill. Gulde (34.), Niederlechner (83.)
Kiállítva: – ill. –

Hertha BSC: Jarstein – Plattenhardt, Brooks, Langkamp, Pekarik – Skjelbred, Lustenberger – Haraguchi, Darida, Weiser – Ibisevic Vezetőedző: Dárdai

Freiburg: Schwolow – Gulde, Hofler, Soyoncu – Ignjovski, Haberer, Grifo, Gunter – Niederlechner, Philipp Vezetőedző: Streich

Jól kezdte a szezont Dárdai Pál együttese. A Hertha BSC-nek hazai pályán kellett bizonyítania a Freiburg ellen. A szurkolók az első félidőben nem sok akciót láthattak, mivel a két fél nem igazán alakított ki gólhelyzetet. A legnagyobb lehetőség Grifo előtt nyílt, de balszerencséjére az egyik védő bele tudott állni a löketbe.

A második játékrészben a Ibisevic jól ismerte fel a hlyzetet. A 62. percben kiugratta Daridát, aki gólra tudta váltani a felkínált lehetőséget, ezzel előnybe kerültek a hazaiak. Ezt követően eseménytelenül telt a meccs egészen a hosszabbításig. A 93. percben felugrottak a vendég drukkerek, ugyanis Hofler egy remek szögletet követően egyenlíteni tud. A meccs még koránt sem ért véget, és a Herthának elég volt a maradék két perc ahhoz, hogy visszavegye a vezetést, és megszerezze a három pontot. A 95. percben Schiber köszönt be a vendég kapuba, és ezzel Dárdaiék győzelemmel kezdték az új szezont.

Videó hamarosan.

kép: herthabsc.de

Nagy Gábor