Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepetések nélküli forduló az NB II-ben

A hétközi forduló után már a 7.bajnoki kört rendezték a labdarúgó NB II-ben. Kezd rátalálni a helyes útra a Békéscsaba, hisz a szezont gyengén kezdő csapat a Puskás Akadémia után a Kisvárdát is legyőzte.

szabo p. - szegedma.hu(szegedma.hu)

Soroksár–Csákvár 5–0
Gól: Pál A., Sándor I. (2), Huszák, Csilus Á.
A Soroksár meglehetősen könnyedén győzte a le a hétközben új szakmai igazgatót is kinevező Csákvárt. A vezetőedző továbbra is Toldi Gábor, de a Puskás Akadémiához távozó Bognár György pozícióját most töltötték be Csongrádi Ferenccel.

Cegléd–Mosonmagyaróvár 3–2
Gól: Csordás Sz., Albert Á., Peres, ill. Czár, Galambos
Az újoncok csatája meglehetősen gól gazdag találkozót hozott. A legizgalmasabb “rész” az 51 és 56 perc között 5 perc volt, mikor is három gól született.

Budaörs–Vác 0–0

A Budaörs és a Vác mérkőzése nem hozott gólt.

Szeged 2011–Siófok 1–0
Gól: Zádori

A hazai csapatban bemutatkozott az előző héten igazolt Ivancsics Gellért aki tavasszal még a Siófokban ontotta a gólokat. A sajátnevelésű Zádori Krisztián góljával otthon tartotta Gyulán a Szeged 2011.

Dorog–Nyíregyháza Spartacus 0–1
Gól:
Dragóner F.
Újra Dragóner gól felnőtt bajnokin! A 2011-ben visszavonuló Dragóner Attila fiának, Dragóner Filipnek a találatával dőlt el a dorogi meccs. A ferencvárosi kölcsönjátékos első gólja volt a Nyíregyháza színeiben.

Kisvárda–Békéscsaba 0–2
Gól: Urbin, Szalai D.
Miután hétközben lemosta a pályáról a Puskás Akadémiát, ma is könnyedén győzött a nálánál esélyesebbnek tartott Kisvárda otthonában a Csaba.

Szokol - nyiregyhazaspartacus.hu(nyiregyhazaspartacus.hu)

Balmazújváros–ZTE 0–0
A rangadón nem a legszebb játékot láthatta a tévénéző sereg, hisz a televízió is adta a mérkőzést.

Kozármisleny–Soproni VSE 2–1
Gól:
Racskó, Beke ill. Erdélyi
Már a meccs elején megszerezte a vezetést a Kozármisleny, de ripsz-ropsz egyenlített a Sopron. A második félidő elején újból megszerezték a hazaiak a vezetést és már nem engedték ki a győzelmet a kezükből, így egy hét alatt sikerült hat pontot bezsebelniük.

Szolnok–Cigánd 0–0
A hétközben edzőváltáson áteső Cigánd egy pontot rabolt Szolnokról.

Puskás Akadémia–SZEOL 3–1
Gól:
Tischler (2), Lencse ill. Buzási
A Puskás hétközben nem csak egy óriási zakóba rohant bele, hanem két játékosát is elveszítette kiállítás miatt. A szezon előtt már mindenki a feljutás legnagyobb esélyesének kiáltotta ki a felcsútiakat, de eddig csalódás a szereplésük. Az újoncot 3-1-re sikerült felülmúlniuk, de egy Tischler-Lencse csatársorral jóval több góllal kellett volna nyerni.

Endrődi Dávid