Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: „Bajnokok akarunk lenni”

A Manchester United a régi, Fergusoni időket idézve az utolsó utáni pillanatban harcolta ki a győzelmet tegnap, az eddig egészen meggyőzően teljesítő Hull City ellen.

muVShull01 www.mirror.couk

Szombaton a hosszabbítás utolsó pillanataiban harcolta ki a győzelmet a Manchester United, mégpedig a Wayne Rooney passzából betaláló Marcus Rashford révén. A siker pedig azt jelenti, hogy a Chelsea-hez hasonlóan a „Vörös Ördögök” is hibátlanul abszolválták a Premier League első három fordulóját.

A MU nyáron kinevezett új mestere, a Chelsea szurkolók örökös kedvence, azaz José Mourinho egyelőre elég visszafogottan nyilatkozgat az Old Traffordról, de azért magabiztosságban:
„Megérdemeltük a győzelmet, még ha túl kényelmesek is voltunk. De ha az utolsó pillanatban nyersz, az egy jó érzés. A srácok nagyon erősek, pedig a második félidőben mintha egy fal ellen harcoltunk volna. Megmutattuk azt is, hogy hihetetlenek vagyunk mentálisan. Veszíthetünk még mi is,- de ez a mentalitás kell a győzelemhez. Bajnokként szeretnénk befejezni a szezont.” – szólt a portugál szakember, a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Balogh József