Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább tart az Inter pocsék rajtja – videóval

A Nerazzurri megkapta a lehetőséget, hogy javítson a szinte tuti kieső Palermo ellenében az első fordulós veresége után, azonban nem tudott élni vele, csak egy vérszegény döntetlenre futotta. A szicíliaiaknál Balogh Norbert és Sallai Roland is csereként állt be. 

Inter - Palermo

Inter – Palermo: 1-1
Helyszín: San Siro, Milánó
Gólszerzők: Icardi (72.) ill. Rispoli (48.)
Sárga: Murillo (76.) ill. Goldaniga (18.), Aleesami (39.), Gazzi (70.), Sallai (81.), Rispoli (84.)
Piros:

Inter: Handanovic – D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon (Miangue 68.) – Medel, Banega, Kondogbia – Éder, Icardi, Perisic (Candreva 68.) – Vezetőedző: Frank De Boer

Palermo: Posavec – Goldaniga, Vitiello, Andelkovic (Cionek 85.) – Rispoli, Hiljemark, Gazzi, Chochev, Aleesami – Quaison (Sallai 55.) – Nestorovski (Balogh 77.) – Vezetőedző: Davide Ballardini

Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, amikor Goldaniga Hijlemark szabadrúgásáról csak centikkel maradt le. Az Inter birtokolta a labdát, de nem voltak valami kreatívak, a legközelebb a gólhoz akkor jártak, amikor Medel a tizenegyespont magasságából leadott lövését a gólvonalon blokkolta hősiesen Andelkovic. Ez kicsit felpörgette a hazaiakat, Perisic próbálkozását védte egy fura mozdulattal Posavec, majd az ebből megítélt szögletből is veszélyeztettek a milánóiak. A félidő vég előtt volt még egy Murillo fejes, valamint Medelnek egy távoli lövése, azonban egyik sem talált kaput, jöhetett a szünet.

A fordulás után szinte azonnal megszerezte a vezetést a Palermo, Rispoli lövése megpattant Santonon, ezzel pedig esélytelenné tette Handanovicot, csak végignézte, ahogy a kapuba csorog a labda. Jöhetett volna a válasz rögtön, Perisic viszont kecsegtető pozícióból csak Posavec kezébe fejelt. Fokozta kicsit a tempót az Inter, előbb Medel fejese landolt a kapu mellett, majd D’Ambrosio lapos lövését ütötte szögletre Posavec. A 70. percben Icardi teljesen tisztán fejelhetett, de még csak a kaput sem találta el, 2 perccel később aztán javított. Candreva beadását nagyszerűen csúsztatta a hosszúba, így már a vezetés megszerzéséért támadhattak a hazaiak. Candreva jól szállt be, 5 perccel később megint az ő beadása talált embert, ezúttal Édert, aki mellé fejelt. A túloldalon Aleesami lövését hárította Handanovic. Sallai a 87. percben akár gólt is szerezhetett volna, Medeltől szerzett labdát, majd tüzelt, Handanovic azonban könnyedén hatástalanította a kísérletet. Még volt lehetősége az Internek, a végig aktív Candreva lőtt mellé.

https://www.youtube.com/watch?v=SrDZgHco474

Tereh Balázs