Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal színeiben folytatja a német hátvéd! – hivatalos

Amit régóta lehetett már sejteni, az a mai nap folyamán hivatalossá vált. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal leigazolta a Valencia hátvédjét. 

gun__1472326297_mustafi

Az Arsenalnál folytatja tovább pályafutását a német válogatott hátvéd, nevezetesen Shkodran Mustafi – tette közzé a klub weboldala. A londoni klub az ő esetében sem hozta nyilvánosságra a szerződés részleteit. Nos, a transfermarkt szerint a kontraktust öt esztendő erejéig szól, míg a futballista leigazolása 41 millió eurójába fájt az angol sztárcsapatnak. 

Shkodran Mustafi a 2014-es világbajnokságon szerzett magának hírnevet. Amikor pályán volt, akkor mindig jó teljesítményt nyújtott, viszont balszerencséjére az algériai válogatott ellen megsérült, így a torna további részében nem számíthatott rá Joachim Löw. Ezt követően került a Valencia kötelékébe, a “denevérek” 8 millió eurót pengettek ki érte a Sampdoriának. A német védő nem okozott csalódást, hiszen első szezonjában Otamendivel ketten rendkívül masszívak voltak a védelem tengelyében, majd az argentin távozása után kicsit meggyengült a gárda hátsó alakzata. A spanyol klub színeiben 81 tétmérkőzésen léphetett pályára.