Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az első Alcácer-interjú Barcelonából, egy klasszikus mondattal!

Az FC Barcelona legújabb igazolása, Paco Alcácer a Barca TV-nek adta első interjúját.

(Kép: sport365.hu)

“Először is köszönöm a Valencia vezetésének, hogy lehetővé tették az átigazolásomat. Én kértem a klubtól, hogy hallgassuk meg a Barcelona ajánlatát, így a karrieremet szem előtt tartva én döntöttem a váltás mellett. Mindenkinek tudnia kell, hogy legbelül egy kicsit mindig is ‘Valencianista’ maradok!” – Kezdte szimpatikusan a spanyol válogatott támadó, majd a következőképpen folytatta: “Most azonban nagyon boldog vagyok, hogy az FC Barcelona játékosa lehetek. Azért vagyok itt, hogy keményen és elhivatottan dolgozzak. Mivel egy csatárt a góljai minősítenek igazán, így remélem elsősorban engem is a góljaim alapján fognak megítélni Barcelonában!”

Alcácer elmondta, hogy teljesen nem lesz idegen számára a barcelonai környezet, hiszen vannak játékosok, mint például Jordi Alba, Jérémy Mathieu, vagy André Gomes akiket még a Valenciából ismer, másokkal pedig, mint Sergio Busquets, Andrés Iniesta, vagy Gerard Piqué még a spanyol válogatottban alakított ki jó viszonyt…

… És ami nem hiányozhat egy új Barca játékos interjújából sem: “Messi, Suárez és Neymar a világ legjobbjai. Kiváltság lesz mellettük játszani!”

Paco Alcácer a katalán sztárcsapat hatodik nagy igazolása a nyáron Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes, Jasper Cillessen, valamint Denis Suárez után.

Nagy Ákos