Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

David Luiz visszatért a Chelsea-be! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján közölte a hír, mely szerint David Luiz két évet követően visszatért a Paris Saint-Germaintől. 

David-Luiz-Chelsea

Az Antonio Conte által vezetett Chelsea védőgondjai egy nap alatt megoldtak, hiszen Marcos Alonso leigazolása után David Luiz visszatérés is bejelenthette a klub, akivel először a személyes feltétekről egyeztetnek, majd utána természetesen orvosi vizsgálaton fog részt venni, így a szerződés részleteiről még csak később tudunk beszámolni… 

No, de addig tekintsük is át gyorsan az első korszakát a londoni csapatnál. David Luiz 2011 januárjába a Benficától érkezett. A brazil hátvéd szépen lassan alapemberré vált az angol klub színeiben, ahol 143 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. Társaival elhódította akkoriban az FA-kupát, a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is. 

A Sky Sports adásában azt állította, hogy a brazil hátvéd három évre írt alá régi-új csapatához, míg az átigazolási értékét több külföldi lap/portál is eltérőnek tarja. A goal.com például 38 millió fontról ír. 

Nos, mint általában, a Sky Sports ezúttal is jól értesült volt, hiszen David Luiz valóban három esztendőre szóló kontraktust írt alá, viszont a transzfer díjat nem hozták nyilvánosság elé.