Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiegészítő emberek távoztak Debrecenből

Az utolsó órák lesznek a legizgalmasabbak az átigazolási időszakban, hiszen most már felgyorsulnak az események. Több olyan labdarúgó távozik akire nem számítottak a szurkolók, illetve olyanok is akikre már régóta vágytak. Talán írhatom azt is, az utóbbiba tartozik az a három focista aki most elhagyta a Cívis várost.

bokros_Roka dvsc.huJúniusban érkezett, de már távozott is Bokros Tibor (dvsc.hu)

Tizenhárom NB I-es meccsig jutott a Debrecenben Ludánszki Bence, s jelenlegi helyzet szerint több már nem adódik neki. 2012 őszén mutatkozott be az élvonalban, s 2016-ban is két meccs jutott neki. (az idei szezonban Kondás Elemér és Herczeg András is adott neki egy-egy meccsen lehetőséget) Nem lehet rámondani, hogy 26 évesen a Loki meghatározó játékosa lett. Egyike azon focistáknak akinek a távozását várták már a debreceni szurkolók, hiszen csak foglalta a helyet a felnőtteknél. Szerdán a Kaposvár megvette a játékjogát és két éves szerződést kötött az NB III-as csapattal.

Csapattársa lesz Kertész Tamás, aki évek óta a Loki másodikcsapatában ontotta a gólokat, de az NB I-ben csak Békéscsabán tudott bemutatkozni, ahonnan 2016 januárjában szintén elküldték. Ekkor hazatért, de csak az NB III-ban kapott lehetőséget. Nyáron felkerült a felnőtt csapatba az 1992-ben született csatár, de csak a kispadig jutott.

Miután nyár elején Lázár Pál elhagyta a Debrecent, jobbhátvéd után kellett nézni. Meglepetésre az NB II-es Balmazújváros játékosa lett az új szerzemény. Bokros Tibor egy jobb másodosztályú játékos, de az élvonalbeli Loki túl nagy falat volt neki, miután nem tudott bemutatkozni a csapatba. Szerdán őt korábbi klubja a Balmazújváros vette kölcsön.

Endrődi Dávid