Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Repkednek az eurómilliók! – Átigazolási hajrá élőben

Eljött ez a nap is, a 2016-os nyári átigazolási szezon zárónapja. A csapatok többségének éjfélig van ideje fedél alá hozni az üzleteket, ami pedig nem sikerül, azzal már csak télen lehet majd próbálkozni. Ez már az esti finis, a a német átigazolási piac pedig 18 órakor bezárta kapuit. Éjfélig azonban még nagyon sok minden történhet, illetve már történt a nap folyamán. Öveket becsatolni, tartsanak velünk! Cikkünk folyamatosan frissül…

transfer5
Az éjszakai hajrát egy másik cikkben olvashatjátok! – KATT 

20:45 – Csak megszabadulni tőle! Nagyon mély ponton van Mario Balotelli pályafutása. Az olasz támadótól mindenképpen megszabadulna a Liverpool, s a legfrissebb hírek szerint a francia Nice ingyen viheti, csak vigye…! Érdekes lenne ez így, hiszen 2018-ig szerződése van, a pénz pedig mindenkinek jól jön.

20:35 – HIVATALOS! Kapust vett kölcsön a Tottenham, avagy a 2016/17-es szezont a Premier League-ben tölti Pau López az Espanyol 21 éves tehetsége. Az ifjú portás szerződtetésére azért volt szükség, mert az első számú hálóőr Hugo Lloris megsérült, a keretben rajta kívül pedig csak Michel Vorm van. Vele kell tehát most megküzdenie a fiatal spanyolnak, aki nagy lehetőség előtt állhat.

20:30 – Azoknak akik szkeptikus lett volna Wilshere klubváltása révén, jött a csattanós válasz, ugyanis videó készült a játékosról a Bournemouth stadionjának parkolójában.

20:24 – Kell ennél több? Már tényleg csak a Chelsea hivatalos bejelentése van  vissza, ugyanis David Luiz twitter oldalán már profil és borítóképet változtatott.

Teljes képernyő rögzítése 2016.08.31. 202357

20:22 – A Sporting CP is erősíthet még. A portugálok kölcsönvehetik a Liverpool 22 esztendős támadóját Lazar Markovic személyében. A szerbet az AC Milan is szívesen a soraiban látná.

20:13Szalai Ádám révén semmi hír, ami igen érdekes, hiszen a válogatott támadó olyannyira kegyvesztett a Hoffenheimnél, hogy még a keretbe sem fért be a bajnoki nyitányon, a tavalyi szezon második félévében pedig kölcsönben a Hannover színeit erősítette nem túl sok sikerrel.

20:11 – Paraguayi csatár a görög bajnoknál. A Trabsonspor csatára Óscar Cardozo az Olympiakos színeiben folytatja pályafutását. A 33 esztendős csatár két évre írt alá.

20:05 – Ezt bebukta az Everton! Yacine Brahimi marad a Porto labdarúgója, erről ír a The Guardian. Emellett további üzletek lógnak a levegőben a liverpooli kékeknél.

20:04 – Pénz! Pénz! Pénz! A plafon a csillagos ég, avagy átigazolási rekordösszeget döntöttek a Premier League csapatai. Soha ennyit nem költöttek még játékosokra.

74cc5370-5f86-4d41-a70e-321cf49ed517

20:02 – HIVATALOS! Új csapattársakat, de nem posztriválisokat kapott Nagy Ádám Bolognában. Umar Sadiq és Vasilis Torosidis az AS Romától érkezik. Előbbi kölcsönbe vételi opcióval, míg utóbbi véglegesen.

19:50 – Már csak a játékossal kell megegyezni a személyes feltételekről, (fizetés és az aláírás hossza). David Luiz vételáráról ugyanis megegyezett a Chelsea és a PSG! A francia klub két évvel korábban 50 millió eurót adott a brazilért, most a londoni alakulat 30 millióért vásárolja vissza. Még az orvosi is hátravan… – persze éjfélig van még idő!

19:40 – Nikolics-sága: Csak akkor hisszük el, hogy marad, ha már lezárult a lengyel piac! Ugyanis: Egybehangzó lengyel lapértesülés szerint csapatot vált az átigazolási időszak utolsó napján a lengyel Legia Warszawa gólfelelőse, Nikolics Nemanja. A Legionisci.com és a Futból.pl is úgy tudja, két klub is megadná az érte kért 3.5 millió eurós átigazolási díjat. Az érdeklődőket nem nevezik meg a lapok, csak annyit írnak, hogy egy olasz és egy angol csapat jelentkezett be a lengyel bajnokság tavalyi gólkirályáért. A Hull City és a Napoli lehet palettán, az izraeli Maccabi minden bizonnyal kiszállt. Ennek ellentmondó hír, hogy minden magyar válogatott labdarúgó Telkiben tartózkodik. Most akkor? 

05432374

19:33 – Egyre biztosabb, hogy klubrekordot jelentő összegért vásárol a Leicester City! A regnáló angol bajnok Vardy ékpárját keresi, s találta meg a Sporting kiválósága Slimani személyében. A sajtóhírek 30 millió fontos vételárról írnak és arról, hogy az orvosi sikeres volt. Bármelyik pillanatban jöhet a hivatalos bejelentés.

19:31 – A Real Madridnál lejárt a szerződése, így jelenleg szabadon igazolható Álvaro Arbeloa. A 33 esztendős védő a West Ham Unitednél van orvosin, bármikor hivatalos lehet az üzlet.

19:25 – HIVATALOS! Nagy tehetség a Tottenham hálójában. Aláírt a Marseille 21 éves francia tehetsége Georges-Kevin N’Koudou Londonban folytatja. Vételár és szerződési részletek egyelőre ismeretlenek.

19:18 – HIVATALOS! Az FC Barcelona nevelése Adama Traoré Anglián belül váltott klubot, az Aston Villa mezét cseréli a Middlesbrough dresszére. Alvaro Negredo, Antonio Barragán, Bernardo Espinosa és Victor Valdes után ő az angol klub ötödig spanyol igazolása a nyár folyamán.

14194209_1253038344755887_283358798_nA csapat edzője Aitor Karanka és a legújabb spanyol szerzemény Adama Traoré

19:11 – HIVATALOS! Újabb kölcsönüzlet a Chelsea és a Juventus között. Juan Cuadrado továbbra is fekete-fehérben, az olasz csapatnak pedig 25 millió euró ellenében vételi joga van. A kölcsönvétel díja 5 millió euró évente. További részletekért KATT

19:05 – HIVATALOS! A Red Bull Salzburg megegyezett a Liverpool vezetésével, Andre Wisdom a csapat jobboldali védője egy évre kerül kölcsönbe Ausztriába.

39319

19:00Diego Lopez visszatérhet Spanyolországba. A 34 esztendős hálóőr jelenleg az AC Milan alkalmazásában áll, új csapata pedig az Espanyol lehet. Lopes legutóbb 2014-ben védte spanyol csapat hálóját, akkor a Real Madrid gólvonaláról Iker Casillast szorította ki.

18:58 – HIVATALOS! Tőzsér Dániel hazatér, három éves szerződést írt alá a Debrecennel. A korábbi magyar válogatott középpályás az angol QPR-től tér haza. Legutóbb tíz esztendeje 2006-ban állt magyar csapat alkalmazásában, akkor a Ferencvárost erősítette, majd elvitte őt az AEK Athen.  További részletekért KATT

18:55 – A Juventus 31 esztendős brazil középpályása Hernanes olasz sajtóhírek szerint a Genoa játékosa lehet.

18:42 –  A skót élvonalba visszajutott Glasgow Rangers leigazolta a rutinos svájci védőt Philippe Senderost. Az egykori Arsenal játékos egy éve írt alá a skótokhoz, legutóbb pedig a Grashoppers csapatát erősítette. Szabadon igazolható volt.

18:40 – Paul Pogba testvére Mathias Pogba a skót Patrick Thistre csapatát elhagyva a holland élvonalba szerződött. A 2016/17-es szezonban a Sparta Rotterdam mezében láthatjuk a csatárt, akinek létezéséről kevesen tudnak, hiszen közel sem akkora játékos, mint Paul.

18:26 – Tovább tart a versenyfutás Moussa Sissoko kegyeiért. Az Everton mellett állítólag még a Tottenham sem tett le a francia válogatott labdarúgó szerződtetéséről. A Newcastle állítólag 30 millió fontra bárkinek igent hajlandó mondani.

18:18 – Magyarországon is éjfélkor zárul a transzferszezon, ahogyan a legtöbb európai országban! Németországban 18 órakor bezártak a “transzferpultok”, Olaszországban magyar idő szerint 23 órakor, míg az angoloknál éjjel 1 óráig van lehetőség regisztrálni klubváltásokat.

18:15 – Egy kis összegzés az elmúlt órák legfontosabb történéseiről, részletesebb tájékoztatás gyanánt lentebb található korábbi cikkeinket javasoljuk. David Luiz a Chelsea csapatánál van orvosi vizsgálaton, míg a Sporting játékosa Slimani a Leicesterben folyathatja, minden bizonnyal klubrekordot jelentő összegért. Mangala hivatalosan is a Valencia labdarúgója, Marcos Alonso pedig aláírt a Stamford Bridgen.

18:00Németországban eddig tartott! Németországban ebben a pillanatban lezárult a nyári átigazolási időszak. 

Ezt történt az átigazolási piacon 15 és 18 óra között! (KATT)

Ezt történt az átigazolási piacon 12 és 15 óra között! (KATT)

Ez történt az átigazolási piacon 9 és 12 óra között! (KATT)