Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Transzferhajrá! Az átigazolási piac utolsó órái élőben

Utolsó óráihoz érkezett a nyári transzferhajrá. Az utolsó pillanatokban is várhatóak hivatalos bejelentések, a legtöbb csapatnak éjfélig van ideje fedél alá hozni az üzleteket, kivétel ez alól a Bundesliga hiszen ott már 18 órakor bezárt a piac. Magyar idő szerint az angoloknál éjjel 1 óráig lehet regisztrálni hivatalosan játékosokat. Tartsanak velünk és biztosan nem maradnak le semmiről. Cikkünk folyamatosan frissül….

transfer2

00:18 – HIVATALOS! A walesi válogatott  egyik Eb-hőse, Hal Robson-Kanu két évre aláírt a West Bromwich Albion csapatához jelentették be a klub hivatalos twitter oldalán.

CrOGf8eWgAE3kvl

00:05 – ÁTIGAZOLÁSI BOMBA! Sokáig úgy tűnt az Everton nyeri a Newcastle francia játékosáért Moussa Sissokoért folytatott csatát. Azonban az utolsó órákban robbant a bomba, hogy a Tottenham is harcban a franciáért. Sőt nem, hogy harcban álltak hanem le is igazolták öt évre az Eb-n is remek teljesítményt nyújtó francia középpályást.

CrODfKfXEAAYuzh

00:00 – VÉGE! Hivatalosan bezárult a piac, már csak Angliában lehet játékosokat regisztrálni magyar idő szerint éjjel egy óráig. Persze még több európai bajnokságból is várhatóak bejelentések, amely üzletek éjfél előtt kötettek azok még hivatalos transzfernek számítanak.

23:49 – tovább erősítenek a liverpooli kékek. Ezúttal a West Ham támadóját Enner Valenciát veték kölcsön a szezon végéig. A 26 éves ecuadori játékost a következő nyáron akár 14,5 millió fontért szerződtetheti az Everton.

23:45 – Ukrajnából igazolt a Premier League újonca a Hull City. A Dinamo Kyjev kongói válogatott támadóját Diemerci Mbokanit szerezték meg egy évre kölcsönbe. Mbokani számára nem lesz ismeretlen a Premier League hiszen a Norwich Citynél szerepelt a 2015/2016-os szezonban.

23:30 – Fél órával az átigazolási piac zárása előtt még várhatóak bejelentések. Sissokoért folytatott versenyt vajon melyik angol klub nyeri, legkésőbb éjjel 1 óráig dűlőre kell jutnia a kluboknak, ugyanis magyar idő szerint 1 órakor zárul az angol átigazolási piac is.

23:24 – A Chelsea 22 éves brazil játékosa Lucas Piazon már ötödik csapatában kezdi meg az új idényt. Ezúttal a Fulham csapatának adták kölcsön a londoniak 2017 januárjáig. A brazil eddig a Malaga, Vitesse, Frankfurt és Reading csapatában szerepelt kölcsönben.

CrN19cFWEAAYQnq

23:15 – BRÉKING! A Tottenham csapata is harcba szállt az Everton mellett a Newcastle francia játékosáért Moussa Sissokoért. A londoniak szintén 30 millió fontot fizetnének a szarkáknak. Már csak a francián múlik hol szeretné folytatni.

23:10 – BRÉKING! Mati Fernandes a Milan játékosa! A chilei középpályás kölcsönbe érkezik vásárlási opcióval. Hamarosan aláírja a szerződését a Casa Milanba.

23:03 – HIVATALOS! Az átigazolási hajrá utolsó óráiban mindenki arra várt, hogy Fiola Attila hol folytatja. Késő este a Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a válogatott védőt. Részletek itt találhatóak.

fiola-kovács bemutatás vidi.hu

22:49 – Mint arról korábban beszámoltunk, David Luiz visszatért a Chelsea csapatához a PSG-től. A brazil védő három évre írt alá 38 millió fontért. Részletekért KATT.

CrOHEfPWcAAv_PI

22:40 – Az Everton csapata kölcsönadta ír középpályását Aiden McGeady-t a másodosztályban szereplő Preston csapatának.

22:28 – HIVATALOS! Pont került az egésznap huzódó Wilshere átigazolásra. Az Arsenal középpályása a szezon végéig a Bournemouth csapatához került kölcsönbe.

22:13 – HIVATALOS! A portugál Sporting algériai játékosa Islam Slimani a Leicester csapatában folytatja pályafutását. Az algériai válogatott  30 millió fontért érkezik a címvédő rókákhoz, ahol honfitársával Riyad Mahrez-el szerpelhet egy csapatban. Részletekért KATT.

14203256_10153712226016555_5790191937926226734_n

22:05 – A Swansea csapata kölcsönbe a spanyol La Ligába küldte francia játékosát Franck Tabanou-t a Granada csapatához.

22:00 – Két órával az olasz, spanyol és több európai piac zárása előtt még sok a nyitott kérdés. Slimani aláír az angol címvédőhöz ? Nikolics valóban elhagyja a Legiát ? Két óra maradt a csapatoknak, hogy pontot tegyenek minden üzlet végére.

21:45 – BRÉKING! Volt Liverpool és Real Madrid védőt igazolt ingyen az angol bajnokságban szereplő West Ham. A legújabb szerzemény a spanyol válogatott  Alvaro Arbeloa. Bővebb infóért KATT.

21:25 – HIVATALOS! Kameruni válogatott védőt igazolt az angol élvonalban szereplő West Bromwich. Legújabb szerzeményük Allan Nyom, aki a Watford csapatától érkezik a WBA-hoz.

CrNdARvXgAAiyTY

21:16 –  HIVATALOS! Új fejlemények Mario Balotelli ügyében. A Liverpool kegyvesztett olasz támadója Franciaországba a Nice csapatához igazol. Részletek itt.

CrNjAcdWgAEAEaV

21:06 – BRÉKING! A Newcastle francia játékosa Moussia Sissoko orvosira érkezett az Everton csapatához a Sky Sport értesülései szerint. Az Eb-t is megjárt francia játékos 30 millió fontért válthat klubot.

20:59 – Az Eb-t is megjárt belga védő Jason Denayer, aki jelenleg a Manchester City játékosa nagy valószínűséggel a Sunderland csapatában folytatja kölcsönben.

20:55 – A véghajrához érkezett a nyári átigazolási piac, folyamatosan frissülő cikkünkből ne maradjanak le semmiről, tartsanak a FociClub.hu-val.

Ez történt az átigazolási piacon 18 és 21 óra között! (KATT)

Ez történt az átigazolási piacon 15 és 18 óra között! (KATT)

Ez történt az átigazolási piacon 12 és 15 óra között! (KATT)

Ez történt az átigazolási piacon 9 és 12 óra között! (KATT)