Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kosarat kapott a Chelsea

Alig van hátra pár óra az átigazolási piacból és a Chelsea lázasan ténykedik. Jó fogásnak ígérkezik Marcos Alonso, akit a Fiorentina csapatától szereztek meg, ám Conte missziója Olaszországban nem volt teljesen sikeres. Ugyanis egy játékosügynök az elmúlt percekben fogalmazta meg, hogy ügyfele nem megy  Londonba. 

brozovic001 forzaitalianfootballcom

Az “ügyfél” pedig nem más mint, Marcelo Brozovic. Az Inter fiatal, horvát középpályása, akit jóformán szóba hoztak már a fél világgal, a másik felének pedig el is adták. Azonban “epicBrozo” még mindig a milánói gárda keretét erősíti és úgy néz ki, hogy erősíteni is fogja.

“Hivatalosan mondhatom, hogy Brozovic maradni fog. Amint visszatért Horvátországból máris aláírunk egy új szerződést az Interrel, még akkor is, ha kevesebbet fog keresni, mint a Chelseanél tenné. Boldog a csapatnál, ismeri a várost és a gárda az EL-ben fog játszani. Illetve egy új edző van és új a keret is, ezért nem fog menni Angliába.”

Ezt nyilatkozta Miroslav Bicanic a Goal.com-nak. Elég egyértelmű válasz a hírekre. Így felmerül a kérdés. Most, hogy Cuadradot a Juve visszaszerezte a kékektől, Conte kit fog igazolni a posztra?  Van -e esetleg B terve az olasz trénernek?

Borbély Szabolcs