Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Dominik a lengyel ligában folytatja! – hivatalos

Nagy Dominik személyében hamarosan újabb magyar labdarúgóval fog bővülni a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A Ferencváros 21 esztendős középpályása a Nemanja Nikolicsot foglalkoztató Legia Warszawa színeiben folytathatja profi pályafutását. 

524471468506493

Tegnap még kósza hírként jelent meg, amely a mai nap során hivatalossá vált. A bajnoki címvédő Legia Warszawa honlapján számolt be arról, hogy megegyeztek Nagy Dominik jövőjét illetően. Az ifjú középpályás azonban csak a télen fog csatlakozni újdonsült együtteséhez.

Nagy Dominik 2013 nyarán csatlakozott a Ferencvárosi Torna Club keretéhez. A csapat edzője akkor még Ricardo Moniz volt, de első tétmeccseit Thomas Doll kezei alatt játszhatta le a felnőttek között. A német tréner többször is lehetőséget adott neki, viszont alapember az idei szezonban lett. Nos, a bizalmat rendkívül jó játékkal hálálta meg eddig, hiszen nem merész dolog kijelenteni azt sem, hogy jelenleg oda tartozik a Fradi legjobbjai közé. A bajnokságban 7 meccsen után 1 gólt szerzett illetve 2 találatot osztott ki.