Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy gól is elég volt a sikerhez a Vasasnak

A listavezető Vasas fogadta az előző idény meglepetéscsapatát a Paksot. A paksiak ma is meglepetést akartak szerezni, bíztak a pontszerzésben.

629paksvasas(nso.hu)

A hazaiak kezdőcsapatába Korcsmár helyére bekerült a német Burmeister, Remili helyén az új szerzemény Kulcsár, míg az ukrán Pavlovot a török Saglik váltotta. A Paks a megszokott kezdőcsapatával indította a kilencven percet, miután Szabó János már jó ideje sérült, helyén pedig Báló Tamással a csapatban vágott neki a csatának a zöld-fehér csapat. A meccset egyébként a Vasas olimpiai bajnoka Szász Emese indította el.

Helyzetek adódtak a Vasas előtt, így nem volt meglepetés, hogy a 37.percben megszerezte a vezetést az angyalföldi csapat. Ádám szabadrúgás utáni ívelése a kapufára pattant, amelyet az új szerzemény Kulcsár a földre fejelte a labdát, s az a kapuban kötött ki. A félidő végén majdnem egyenlített a Paks, egy beadásba nem jól ért bele Nagy, a labda Bertus elé került, aki 10 méterről az üres kapu fölé lőtt.

A második félidő elején távoli lövésekkel próbálkozott a Vasas, főleg Vida Máté volt elemében. Ennek ellenére a második játékrészben gólok nem estek, viszont győzelmével továbbra is listavezető marad a Vasas, bármit játszik ma a Ferencváros.

Vasas – Paks: 1-0 (1-0)

Gól: Kulcsár T.
Sárgalap: Ádám, ill. Kecskés, Lenzsér

Vasas: Nagy G. – Debreceni, Burmeister (Vaskó), Ristevski – Szivacski, Berecz, Vida, Hangya – Kulcsár T., Saglik (Pavlov), Ádám M (Remili)
Paks: Kemenes – Kulcsár, Gévay, Lenzsér, Báló – Kecskés, Papp, Bertus (Jelena) – Koltai (Laczkó), Bartha (Hahn), Haraszti

Endrődi Dávid