Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics: a hatgólos hazai vereség katasztrófa számunkra is

20 év után szerepelhet újra lengyel gárda a Bajnokok Ligája a csoportkörében. A Nemanja Nikolicsot is foglalkoztatót Legia Varsó csapata hazai pályán csúfos vereséggel mutatkozott be, a Borussia Dortmund hat góllal mosta le Nikolicsékat.

nikolics_nso_640

A mérkőzésen a magyar válogatott támadója Nikolics a kispadon kezdett majd a 63. percben lépett pályára. A mérkőzést követően a Legia játékosai nagyon csalódottan nyilatkoztak a súlyos hazai vereség után a média képviselőinek.

„Legyünk realisztikusak. Mit várhatunk el magunktól a Bajnokok Ligájában: hogy továbbjutunk a következő fordulóba? Ez nem arról szól, hogy minden erőnkkel a BL-re koncentrálunk. Nem kell senkit motiválni, ha a Bajnokok Ligájáról van szó. Ebben a sorozatban mindenki játszani akar, számunkra azonban sokkal fontosabb a hétvégi bajnoki meccs. A szurkolóink számára a bajnokság a legfontosabb, ezért ott szeretnénk a csúcsra érni. Az edző az első félidőben defenzív felfogásban akart játszani, hogy ne kapjunk gólt. A szünetet követően már támadnunk kellett, próbáltunk gólszerzési lehetőségeket kialakítani. A hatgólos hazai vereség katasztrófa számunkra is.” – nyilatkozta mérkőzést követően Nikolics

Ondik Gábor