Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Bayern München visszavághat az Atleticonak! – előzetes

A mai nap legkiemelkedőbb összecsapásának egyértelműen az Atletico Madrid – Bayern München számít, mivel a két csapat egyaránt jól szerepelt a Bajnokok Ligája 2015/2016-os kiírása során. De ezen kívül is jó néhány ígéretesnek tűnő párharc kerül lebonyolításra. 

A csoport

ludogorets-vs-psg-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-a-2016-17

Ludogorets – Paris Saint-Germain:

Az Unai Emery által vezetett Paris Saint-Germain számára jóval könnyebb feladat elébe néz, mint az Arsenal ellen. Bár, ha egy papíron “kisebbnek” tartott csapatot lebecsül akár melyik sztáregyüttes, akkor az rosszul is végződhet. Tehát röviden a lényeg, a párizsiaknak mindenképp tisztelettel kell bánni a Ludogorets gárdájával szemben, főleg a Bajnokok Ligájában. De ezek ellenére is minden bizonnyal a PSG simán megnyerni a mai találkozót. 

arsenal-vs-basel-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-a-2016-17

Arsenal – Basel:

Szintén igaz ez az Arsenalra is, hiszen a londoni “ágyúsok” azt a Baselt látják vendégül, amelyik bármikor képes egy gigászi csapatot megtréfálni. Gondolunk itt korábbról a Bayern Münchenre vagy éppen a Liverpoolra. Arsene Wenger tanítványai egyébként jó teljesítenek az utóbbi hetekben, így valószínűleg nem lesz gondjuk a svájci sztárcsapattal szemben. 

B csoport 

besiktas-vs-dynamo-kyiv-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-b-september-28-2016

 Besiktas – Dinamo Kyiv:

Valószínűleg kiegyenlített játékot fog hozni a két együttes közötti összecsapás. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy lesz maximum egy gól és emellett semmi, hanem simán megeshet az is, lesz akár 2-3 találat is a meccs folyamán, viszont nemcsak a török vagy éppen az ukrán gárda fog dominálni. 

napoli-vs-benfica-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-b-september-28-2016

Napoli – Benfica:

A Napoli – Benfica találkozó egyértelműen oda tartozik az izgalmasabbnak ígérkezők közé, mivel minden bizonnyal köztük fog eldőlni az, hogy ki lesz a csoportelső. Az olasz klub ugyebár lépés előnyben van a portugál alakulattal szemben, így utóbbi csapatnak minimum egy pontot szereznie kell, ha nem akarnak megelégedni a második pozícióval. 

C csoport

monchengladbach-vs-barcelona-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-c-2016-17

Mönchengladbach – Barcelona:

A mai Atletico – Bayern összecsapás után talán e két együttes közötti megmérettetés ígérkezik a legizgalmasabbnak. A Barcelonának egyáltalán nem lesz könnyű dolga, mivel a Borussia Mönchengladbach hazai pályán rendkívül jó teljesítményt nyújt, igaz a Leverkusent kivéve eddig nem igazán fogadtak nívósabb ellenfelet, de minden bizonnyal a Barca dolgát is megfogják nehezíteni. Természetesen más kérdés az, hogy ezt milyen formában történik majd meg. Adott esetben bravúros győzelmet aratnak, meglepő döntetlent játszanak, vagy szimplán kiegyensúlyozott meccsen szenvednek vereséget. 

celtic-vs-man-city-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-c-2016-17

Celtic – Manchester City:

A Celticnek van javítani valója a Barcelona elleni csúfos vereséget követően. A neves skót csapat számára azonban ez nem lesz egyszerű, hiszen a Guardiola által vezetett Manchester Cityvel mérkőznek meg, amely eddig kifogástalanul teljesít az idei kiírás során. Hazai környezetben valószínűleg fognak okozni kellemetlen pillanatokat az angoloknak, viszont nehéz elképzelni, hogy képesek lesznek bravúrt véghez vinni. 

D csoport

atletico-madrid-vs-bayern-munich-preview-and-prediction-champions-league-semi-final-27-april-2016

Atletico Madrid – Bayern München:

A mai nap fénypontja egyértelműen e két csapat közötti összecsapás lesz a Bajnokok Ligájában. Ez elsődlegesen nemcsak annak tudható be, hogy a 2015/2016-os kiírás folyamán mindkét fél jól teljesített, hanem az elmúlt évekre visszatekintve.  A bajorok ugyebár régóta a rangos sorozat egyik legmeghatározóbb együttese, viszont az utóbbi években a matracosok is csatlakoztak ezen kategóriába. Emellett a Bayern München minden bizonnyal kész revansot venni az elődöntőbeli kiejtés miatt. 

rostov-vs-psv-match-preview-prediction-uefa-champions-league-group-d-2016-17

Rostov – PSV Eindhoven:

Az orosz Rostov komoly vereségbe szaladt bele a Bayern München ellen az első felvonásban, míg a vendégségbe érkező PSV Eindhoven megszorongatta az Atletico Madridot, így ebből kifolyólag a vendégek számítanak a meccs esélyesének. No, de valószínűleg a hazai gárda mindent megtesz annak érdekében, hogy javítsák múltkori hibájukat. 

A mai mérkőzések, melyek láthatók lesznek a TV-ben:

Mönchengladbach – Barcelona (M4)
Atletico Madrid – Bayern München (Sport 1)

Napoli – Benfica (Sport 2)
Celtic – Manchester City (Film Mánia)

Németh Boldizsár