Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Az Atlético ellen veszítette el idei veretlenségét a Bayern – Videóval

Yannick Ferreira Carrasco első félidőben szerzett góljával az Atlético Madrid 1:0 arányban legyőzte a gyenge napot kifogó Bayern Münchent a D-csoport rangadóján.

(Kép: Atlético Twitter)

Jó iramban kezdődött a találkozó a Vicente Calderónban. Az első komoly lehetőség a Bayern előtt adódott, de Oblák kapus résen volt Müller lövésénél. A túloldalon Torres és Carrasco volt leginkább veszélyes Neuer kapujára, előbbi kapufáig jutott, utóbbi pedig egy jól helyezett lövéssel tornáztatta meg a bajorok hálóőrét. A belga szélső aztán még pontosabban célzott a 35. minutumban, amikor is Griezmann kiugratását átvéve, ballal vette célba a Bayern kapuját, lapos lövése pedig a kapufa segítségével a halóban kötött ki. 1:0

https://www.youtube.com/watch?v=o1220KGPqW8

A vezetés birtokában az Atlético visszaállt, játszotta saját játékát, mely ha nem is a legszebb, de kimondottan eredményes futball.
A szünet előtt a Bayernnek még megvoltak a nagyobb lehetőségei, azonban a második játékrészben az Atlético kapuja már kevésbé forgott veszélyben, ellenben Neuernek több kellemetlen pillanatot is át kellett élnie.
A hajrához közeledve Simeone szokásához híven már bőven extázisban tombolt, csapata viszont nyugodt és higgadt játékkal őrizte a vezetését. A matracosok szempontjából még az sem bosszulta meg önmagát, hogy Antoine Griezmann a felső lécet találta el a bűntetőpontról!

Furcsa ezt kimondani, de a gyenge napot kifogó Bayern ellen valóban belefért a kihagyott büntető! A bajorok amúgy sem biztos, hogy szeretnek Spanyolországban játszani, legutóbbi 13 meccsükből immáron 9-et is elveszítettek amikor spanyol honban jártak.

Atlético Madrid (spanyol) – Bayern München (német) 1-0 (1-0)
Vicente Calderón stadio, Vezette: S. Marciniak (lengyel)
Atlético: Oblak – Juanfran, Savics, Godin, Filipe Luis – Koke, Saúl, Gabi, Carrasco (Gameiro 71.) – Torres (Gaitan 79.), Griezmann (T. Partey 92.).
Bayern: Neuer – Lahm, Boateng (Hummels 62.), J. Martinez, Alaba – Alonso, Vidal, Thiago (Kimmich 66.)- T. Müller (Robben 59.), Lewandowski, Ribéry.
Gól: Carrasco (35.)