Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Megéreztük Messi hiányát”

Az FC Barcelona tegnap este igazán nehezen, már-már tippmix-gyilkos módon tudott csak győzni a Borussia Mönchengladbach vendégeként, a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

gladbachvsbusquets001-www-goalcom

A német együttes az első félidőben még a vezetést is meg tudta szerezni, a sérült Lionel Messi nélkül meglehetősen megszeppent katalánok ellen. Természetesen a lényeg, hogy végül meglett a győzelem és a három pont, amivel a Barca száguld tovább a továbbjutás felé, ám lehetetlen nem megjegyezni, hogy bizony a Messi nélküli meccsek bizony még kemény feladat elé állíthatják a spanyol bajnokot.

„Mi mindig hiányoljuk Leo Messit. Ha nyerünk egy ilyen nehéz meccsen, akkor is mindig észrevesszük a hiányát.” – nyilatkozta a gárda szűrője, Sergio Busquets a siker után.

„Úgy gondoltuk, hogy nehéz lesz helyzetbe kerülni, mert mélyen fognak védekezni. Ők meg azt hitték, hogy mi végig nyomás alatt tarjuk majd őket, de nem ez volt a helyzet Változtattunk a dolgokon a második félidőben, a játékunk így folyamatosabb lett.” – mesélte az újságíróknak Andrés Iniesta, a győztes csapat kapitánya.

Balogh József