Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carrasco: “Most végre befelé pattant!”

Az Atlético Madrid – Bayern München találkozó győztes gólját szerző Yannick Ferreira Carrasco szerint a matracosok győzelmében a kemény munka mellett a szerencse is szerepet játszott.

(Kép: goal.com)

“Most végre befelé pattant a labda! Szerencsém volt, nem úgy, mint az elmúlt időszakban nagyon hasonló helyzetekben, ahol se a szerencse, se kapufa nem velem volt, de most nem így történt! Azt hiszem megdolgoztam azért, hogy ne így legyen.” – Így Carrasco, aki valóban balszerencsésnek is gondolhatta magát, hiszen az Atlético legutóbbi három hazai mérkőzésén (Alavés, Gijon, Deportivo) egyaránt eltalálta a lécet, de a labda valamiért mindig kifelé pattant…
Carrasco röviden értékelte a Bayern elleni találkozót is: “Amikor egy góllal nyersz, természetes, hogy sokat kell tenned azért, hogy a különbség megmaradjon. A Bayern nagyon erős csapat, próbáltak még jobban ránk jönni a második félidőben, de mi kitartottunk, szervezettek maradtunk, és ami a legfontosabb, nyertünk!”

“Minden egyes nap keményen dolgozunk, meccsről-meccsre tekintünk előre. Azt gondolom, a kemény munkának meg is lett az eredménye, hiszen megfelelő választ adtunk a gyenge szezonkezdetünkre. Azonban tudjuk, hogy tovább kell javulnunk, ezért sok munka vár még ránk!” – Zárta mondandóját Carrasco. Milyen érdekes, az utolsó sorok mintha Simeone-t idéznék, nem de?!

Nagy Ákos