Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Még nem szabad elszállni Walcott teljesítményétől

Nagyon bíztató az Arsenal játéka az elmúlt hetekben. A csapatból többek között kiemelkedik az angol válogatott Theo Walcott, hét meccsen már ötször vette be az ellenfelek kapuját. A 27 esztendős szélső a Basel elleni hétközi BL-meccsen duplázni tudott.

walcott001-www-independent-couk

Theo Walcott, akit korábban az egyik leggyorsabb futballistának tartottak 2006 óta áll az Arsenal alkalmazásában, és bár időről időre képes világklasszis produkcióra, igazán sohasem tudta meg mutatni a benne rejlő potenciált huzamosabb időn keresztül.

Ha nem is kritizálja, de mindenképpen a túlzott elvárásoktól és magabiztosságtól félti az ITV szakértője, Roy Keane az Arsenal sztárját. A Manchester United korábbi csapatkapitánya szerint, majd ha a szezon további részében is képes lesz erre a játékra Walcott, akkor ünnepelhetjük igazán:
„Volt egy jó hete a srácnak, pihennie kell neki, majd folytatnia ezt a következő hét, nyolc vagy kilenc hónapban, amikor az igazán kemény meccsek jönnek. Nem szabad elszállni Walcottól. Sokat tett a győzelemért. Szép gólt szerzett, jól mozgott, ezt kellene csinálnia az elkövetkezendő két évben is.” – szólt az ír legenda atyai intelme.

Balogh József