Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve – Liverpool párharc egy 17 éves srácért

Minden csapatnak gondolnia kell a jövőre, ez alól a nagy klubok sem kivételek. Meglehet, hogy a csapat utánpótlása jó és van miből válogatni, de amikor egy fiatal ígéret tűnik fel a távoli horizonton, akkor általában nem restek a gárdák elmenni érte. Márpedig egy-egy fiatalnál a jelentkezők számából nincs hiány.

alexander-isak-aik

Ahogy azt meg is erősítheti Alexander Isak. A mindössze 17 éves labdarúgó ugyanis elmondhatja azt, amit a vele egykorúak aligha. Két világhírű klub figyeli és versenyzik az igenjéért. Az egyikük az angol Liverpool együttese akik már régóta figyelik (olasz források szerint), a másik pedig az olasz rekorder, a Juventus. A torinói csapat nemrégiben fedezte csak fel a fiatal csatárt és a hírek már arról szólnak, hogy januárban ők konkrétan le is igazolnák.

Természetesen nem az első csapathoz kerülne a svéd játékos, hiszen Dybala – Higuaín – Mandzukic – Pjaca négyeshez nem férne hozzá, hanem azonnal kölcsönbe is adná a Cagliari együtteséhez a klub. El kell mondani, hogy Isak a svéd ligában, eddig 19 mérkőzésen lépett pályára, amiken 7 gólt szerzett. Nem rossz mutató, főleg az ő korában.

Borbély Szabolcs