Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz óriások üldözik a Torino fiatalját

Egyáltalán nem rossz csapat a Torino. Van elképzelés a játékukban, van bennük tűz és határozottság. Ezek két okból lehetnek jelen a csapatnál. Egyrészről az edző munkája révén, másrészről a játékosok képzettsége révén valósulhat meg. Ezt azonban tudják máshol is. 

FC Torino v AS Roma - Serie A

Így nem meglepő amikor azt írják az olasz lapok, hogy JuventusRoma és Milan megfigyelőket lehet “megfigyelni” a Torino edzésein és mérkőzésein. Nyilván egyik részük arra összpontosít, hogy mégis mit játszik a csapat és hogyan készül fel, ám a másik része a dolognak, hogy a bikáknál meg-meg található néhány igen tehetségesnek titulált fiatal.

Köztük az egyik legígéretesebbnek tartott játékos, Antonio Barreca. Az olasz U21-s válogatott védő a fent említett óriások figyelmét magára vonzotta. Bár konkrétan még nem számoltak be hivatalos megkeresésről, de a Tuttosport tudni véli, hogy nem is fogják megkérdezni Barreca árát 2019-ig, ugyanis akkor jár le a szerződése. Ám ezt a Torino vezetőségénél is tudják és már előkészítették az új, öt évre szóló szerződéshosszabbítását a fiúnak. Innentől kezdve csakis Barrecan múlik a dolog. Ebben a szezonban eddig 4 mérkőzésen lépett pályára és jó átlagot hozott az osztályzatai alapján. Érdemes lesz figyelemmel követnünk őt a jövőben.

Borbély Szabolcs