Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U17: Dánia is letudva, jöhet az Eb elitköre!

A Szélesi Zoltán által vezetett U17-es magyar labdarúgó-válogatott a mai nap folyamán Dánia ellen vívott mérkőzést, melyet sikerült megnyerniük. Ennek tükrében a fiúk bebiztosították a továbbjutást. 

u17_3

Magyarország – Dánia 3-1 (1-1)
Gólszerzők:
 Szoboszlai(35., büntetőből), Tímári(64.), Csoboth(71.) ill. Jensen(24.)
Kiállítás: – ill. Baertelsen(35.)

Magyarország: Ásványi Balázs – Terbe Botond, Horváth Csanád, Opavszky Balázs, Majnovics Martin – Szoboszlai Dominik (Lipóth András, 78.), Csonka András – Horváth Olivér (Szerető Krisztofer, 35.), Schön Szabolcs (Csoboth Kevin, 51.), Bencze Márk – Tímári Norman

A magyar nemzeti csapat már a meccs kezdetétől fogva támadólag lépett fel – írja az mlsz.hu. Nos, a vezetést ennek ellenére a dánok szerezték meg. A 24. percben Victor Jensen juttatta előnybe az övéit. Sokáig azonban nem örülhettek, hiszen a 35. minutumban Szoboszlai tizenegyesével egyenlíteni tudtak a mieink. Ekkor a vendégek meg is fogyatkoztak, miután a játékvezető a büntető megítélése után kiállította Baertelsent. A fordulást követően természetesen Szélesi tanítványai kihasználták az emberelőnyt. A 64. percben Tímári volt eredményes, a 71. minutumban pedig Csoboth vette be az ellenfél hálóját. 

Az U17-es válogatott hétfőn 15:00-tól, Dabason a hollandokkal fog megmérkőzni a csoportelsőségért. 

Íme a tabella jelenlegi állás:
teljes-kepernyo-rogzitese-2016-09-30-185117

Kép forrása: mlsz.hu

Az tabellát köszönjük az eredmények.com-nak.

Németh Boldizsár