Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Otthon botlott a Bayern – VIDEÓ

A Bundesliga 6. fordulójában hazai pályán tréfálta meg a Bayern Münchent a Köln. A másik találkozón az Ingolstadt égett meg a Hoffenheimmel szemben.

joshua-kimmich-cropped_53an2ptm0bc8152rbml55aloi

Bayern München – Hoffenheim 1:1 (1:0)
Helyszín: Allianz Arena, München, Vezette. Siebert
Gólszerzők: Kimmich (40.) ill. Modeste (63.)
Sárga lap: Martinez (68.) ill. Sorensen (65.), Zoller (68.)
Kiállítva: – ill. –

Bayern München: Neuer – Bernat, Martinez, Hummels, Rafinha – Kimmich, Alonso, Sanchez (Vidal 70,) – Lewandowski, Robben (Müller 46.), Coman (Alaba 71.) Vezetőedző: Ancelotti

Köln: Sorensen – Horn, Mavraj, Heintz, Hector – Risse, Hoger (Ozcan 62.), Lehmann, Rausch (Zoller 62.) – Osako (Rudnevs 88.), Modeste Vezetőedző: Stoger

A 19. percben próbálkozott először Rafinha, de a lövése a kapu fölé szállt. A 40. percben megszerezte a Bayern a vezetést Bernat beívelésére Kimmich ugrott a legmagasabbra és szerezte meg a vezető találatot.

A második félidőt is a Bayern kezdte jobban, azonban a 64. percben a vendégek örülhettek. Modeste egyenlített ki. A meccs hátralévő részében nyomott a München, azonban gólig nem jutottak el. A legnagyobb lehetőség a 87. percben Bernat előtt adódott, de ő sem járt szerencsével. A vége pontosztozkodás lett.

Ingolstadt – Hoffenheim 1:2 (0:2)
Gólszerzők: Hinterseer (95.) ill. Wagner (11.), Demirbay (35.)

Az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Hoffenheim. A első félidőben Wagner és Demirbay találatával szerezte meg a vezetést a vendég csapat. A második játékrészben Hinterseer csak  szépíteni tudott.

kép: images.performgroup.com/

Videó hamarosan.

Nagy Gábor