Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Újra nyertek Gulácsiék! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén az RB Leipzig fogadta az Augsburg csapatát. Gulácsiék kétszer szereztek vezetést, a vendégek azonban csak egyszer tudtak egalizálni.

14522810_1245750582136457_6221127974992964873_n

A mérkőzés első perceiben a vendégek kezdtek határozottabban, ám gyakorlatilag a semmiből jött a hazaiak vezető találata Forsberg révén, mely gyorsan fordított a meccs képén. Sokáig azonban nem örülhettek a lipcseiek, Ji Dong-Won révén hamar egalizált az Augsburg. A felek mezőnyben és labdabirtoklásban egészen kiegyenlített birkózást mutattak be, ám  a kapu előtti kreativitás ás lövőkedv az újonc mellett szólt .

A fordulást követően be is akadt egy Poulsen lövet, erre pedig már nem volt felelet. Gulácsit meglehetősen kevésszer foglalkoztatták a vendég támadók, ez dicséri a hazai védelmet. Győzelmével az RB Leipzig ideiglenesen dobogós, s újoncként továbbra is veretlen. Kalmár Zsolt ezúttal nem volt a keretben, Gulácsi pedig végigjátszotta a meccset a gólvonalon.

RB Leipzig – Augsburg 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Forsberg (11.), Paulsen (52.) ill. Ji Dong-Won (14.)

Kiváló mérkőzések vrnak a német foci szerelmeseire szombaton és vasárnap, a Dortmund és a Schalke is rangadóra készül, no de nem egymás elleni, míg a Bayern München meccsét a veretlenek csatájaként harangozhatjuk be. Előzetesért, párosításért és Tv-s kínálatért KATT! 


RB Leipzig 2 – 1 Augsburg by footballhighlights2016