Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Ben Yedder volt a Sevilla hőse az Alavés ellen! – Videóval

Wissam Ben Yedder duplájával a Sevilla hazai pályán ha nehezen is, de legyőzte a Deportivo Alavés együttesét a spanyol bajnokság hetedik játéknapjának szombat délutáni találkozóján.

(Kép: La Liga Twitter)

Sehogy se találta az első játékrészben a Sevilla hazai környezetben a módját annak, hogy miképpen lehetne feltörni az Alavés védelmét: A hazaiak csak helyzetekig jutottak az első 45 perc során.
Az első játékrész krónikájához hozzátartozik, hogy a vendégek ritkán látható pechszéria áldozatai lettek, hiszen a félidő derekán három perc alatt kettőt is kényszerűségből kellett változtatniuk.

A fordulást követően hosszabb ideig ott folytatta a Sevilla, ahol az első félidőben abbahagyta, és hiába alakított ki számos helyzetet Jorge Sampaoli csapata, úgy tűnt, ezen a napon nem sikerül semmi az andalúzoknak.
A 74. percben aztán Wissam Ben Yedder Ganso váratlan sarkazását követően higgadt tudott maradni az újonc kapuja előtt, megszerezve csapatának a vezetést.
A Ramón Sánchez Pizjuán stadion közönsége azonban mielőtt igazán fellélegezhetett volna, váratlanul érkezett egy szögletet követően az Alavés egyenlítése.

A Sevilla nagyon meg akarta nyerni a hajrában a mérkőzést, sokat is tett a három pont megszerzéséért a csapat, végül pedig Ben Yedder pazar megmozdulását követően ha nehezen is, de csak meglett az eredménye a nagy akarásnak!

https://www.youtube.com/watch?v=DqriaIzwTQ0

Sevilla – Deportivo Alavés 2-1 (0-0)
Ramón Sánchez Pizjuán stadion, Vezette: A. Lahoz
Sevilla
: Rico – Mariano, Mercado, Pareja, Escudero – N’Zonzi, Nasri (Sarabia 58.), Vázquez, Vitolo – Ben Yedder (Iborra 90+3), Vietto (Ganso 61.).
Alavés: Pachecho – T. Hernandéz, R. Garcia, Alexis, Laguardia, Kiko (Pantics 26.) – Camarasa (Katai 79.) , M. Llorente, D. Torres (Kriszticsics 29.) – E. Mendez, Deyverson.
Gól: Ben Yedder (74. és 90+1.) illetve Laguardia (84.).