Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is szenved a West Ham! – videóval

A szezon eddigi részében rendkívül pocsékul teljesítő West Ham United a Middlesbrough csapatát fogadta. Az első játékrészben egyértelműen a “kalapácsosok” akarata érvényesült, majd a fordulás után kiegyenlítődött a játék képe. A találkozó végül 1-1-es döntetlennel ért véget. 

2016-10-01t152314z_118336994_mt1aci14628885_rtrmadp_3_soccer-england-whu-mid

West Ham United – Middlesbrough 1-1 (0-0)
Gólszerzők:
Payet(57.) ill. Stuani(51.)

Az első félidőben leginkább a hazaiak akarata érvényesült, több helyzetet is sikerült kidolgozniuk, de balszerencséjükre egyik sem akadt be. A szünetet követően ennek ellenére a vendégek kerültek előnybe. Az 51. percben Fischer szöglete után Stuani fejjel volt eredményes. A Boro játékosai sokáig nem örülhettek, mivel az 57. minutumban Payet egyéni akciójának hála egyenlíteni tudtak a “kalapácsosok.” 

https://www.youtube.com/watch?v=-OLMSWfcW_o

Watford – Bournemouth 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Deeney(51.), Success(65.) ill. Wilson(31.), King(62.)

Az összecsapás nem indult túl eseménydúsan, igaz az első valamire való lehetőségből gól született. A 31. percben Stanislas beadását követően Callum Wilson fejelt a hálóba. Nem sokkal később úgy tűnt, hogy Amrabat révén egyenlítenek a hazaiak, ám Boruc bravúrral hárítani tudta az első, majd a második kísérletét is. A fordulás után azonban már tehetetlen volt a lengyel hálóőr, az 51. minutumban Troy Deeney volt eredményes. A 62. percben Kingnek hála újra előnybe kerültek a vendégek, akik sokáig nem örülhettek, hiszen nem sokkal később Success találatával ismét egalizálni tudott a Bournemouth.