Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Újabb ember dőlt ki hetekre

Eljött egy időszak, amit jóformán minden klubfocit imádó ember gyűlöl. Ugyanis folytatódnak a válogatott selejtezők. Ezt két okból lehet utálni: az egyik, hogy szünetel az összes bajnokság, a másik pedig, hogy ilyenkor valamilyen rejtélyes okból kifolyólag úgy hullanak a játékosok, mint a legyek. 

pjaca

Alig negyvennyolc órája vonultak be a játékosok a válogatott edzőtáborokba máris arról kell beszámolni, hogy egy labdarúgó súlyosabb sérülést szerzett, mint egy megfázás. Ezúttal Marko Pjaca, a Juventus horvát válogatott támadója sínylette meg a nemzeti csapat behívóját. Illetve nem pont a levél miatt sérült meg, ha nem edzés alatt (bár a hivatalos közlemény szerint, már edzés előtt is érezte a fájdalmaz). Szóval nem kertelek már tovább…szárkapocscsont sérülést szenvedett. Most két kérdés merül fel az emberben. Az egyik: Mégis hogyan szenvedett az edzés előtt ilyen sérülést (már ha valós dolgot állítanak a közleményben)? A másik: Mit fog kezdeni most a Juventus?

Ugyanis az előzetes vizsgálatok szerint hat hétig nem lesz bevethető. Na most a csapatnak vele együtt négy támadója van. Dybala, Mandzukic, Higuaín és ő maga. Eddig Dybala alternatívája volt a fiatal horvát, de amennyiben tényleg ilyen hosszú időre kiesik, eléggé erőltetett menet elé néz majd a vele egykorú argentin, bő két hónapig. Mindenesetre meg kell várni a pontos diagnózist, illetve Pjaca kifogja hagyni a selejtezőket, ez biztos.

BSZ