Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Icardi: Maradona rossz példa mindenkinek

Mindig, de mindig kell egy kis feszültség, dráma és egy kis akció a futballba. Amennyiben ez nem sikerül a pályán, akkor létre fog jönni a játékon kívül. Régi legendák szeretnek beszólogatni a jelen focistáinak és ez vissza is igaz. Erre látunk most példát két argentin között.

www.goal.com

Az egyikük nem más, mint az isteni Diego Maradona, akit aligha kell bemutatni bárkinek is. A másik szereplő az Inter labdarúgója, Mauro Icardi. Talán őt sem kell különösképpen ismertetni, de azért néhány dolog róla: huszonkét évesen olasz gólkirálynak mondhatta magát, huszonegy évesen pedig már ő volt az Inter csapatkapitánya is, és jelenleg Baccaval és Higuainnal karöltve vezetik az olasz bajnokság góllövőlistáját. Egy szó mint száz, nagyon tehetséges és eredményes támadóról van szó, ám még sem kapott eddig meghívót az Argentin válogatottba. Hogy miért? Nos a hivatalos verzió szerint a szövetségi kapitány inkább Higuainra tette le a voksát, mondván ő tapasztaltabb.

Lényeg a lényeg, a balhé ott kezdődött el, hogy Maradona véleményére is kíváncsi volt néhány firkász. Ám Diego nem éppen kedvesen azt válaszolta, hogy “árulókról nem hajlandó beszélni”. Hogy pontosan mit is értett ez alatt azt tudásom hiánya miatt nem fogom megválaszolni. Azonban azt is megemlítette, hogy Icardi egyszerűen nem fér be. Úgy mond minek kellene ő, amikor ott van Agüero, Messi és Higuaín.

Icardi természetesen ezt nem hagyta annyiban. Igaz furcsán kezdte a nyilatkozatát:

“Nem tudom mit mondott pontosan. Ő egy nagyszerű játékos volt, de azon kívül.. inkább nem mondok semmit. Ízléstelen szavak voltak ezek. Nem tudok mit válaszolni egy olyan embernek aki rossz példa mindenkinek. “

Biztosan lesz ennek folytatása. Azonban azt leszögezhetjük, hogy amennyiben Mauro behívót kap és egy fontos meccsen győztes találatot szerez, akkor Diego ott lesz azok között, aki gratulálni fog neki.

BSZ