Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A hétvége NB I-es góljai

Gólokban nem volt hiány a hétvégén, miután többek között egy 4-4-es meccs mellett egy 5-1, egy 3-2-es győzelmet is láthattak a kilátogató szurkolók.

Először a Videoton – Paks meccs góljai, eseményei, izgalmai. Izgalomban sok nem volt, hisz a meccs elején ugyan a vendégek szereztek vezetést, de a hazaiak gyorsan fordítottak, majd a paksiaktól két játékost is kiállítottak.

Debrecen – Vasas találkozón megerősítette vezető helyét az angyalföldi csapat, melynek a győzelme már nem is a meglepetés kategóriájába tartozik.

Az MTK – Gyirmóttal avatták fel a hazaiak az Új Hidegkuti Nándor stadiont. Ez volt az a meccs, ahol csak egy gól esett.

Az Újpest és a Diósgyőr összecsapásánál 8 gólt, igazságosan elosztva láthattak a kilátogató szurkolók.

A Mezőkövesd – Haladás bajnoki előtt, majdnem mindenki biztos volt a vendéggyőzelemben. A Haladás viszont túlünnepelte a múlt heti Fradi elleni diadalt, ezért most egy könnyed vereségbe szaladtak bele Halmosiék.

Ferencváros – Bp. Honvéd csúcsrangadó… Volt egykor. Igaz a meccset végignézve mondhatjuk, hogy a Honvédnak van jövője. Egy újabb ifjú tehetség is bemutatkozott Rossi mester csapatában Tömösvári Bálint személyében. A Fradi elhúzott három góllal, de a végén még örülhetett a három pontnak, hisz a meccs utolsó perceiben Dibusz Dénes óriásit védett.

Endrődi Dávid