Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU korábbi sztárja beszólt Ibrának

Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United korábbi sztárja súlyos kritikával illete a vörös ördögök svéd támadóját a hétvégi Chelsea elleni súlyos vereséget követően.

premier-league-football-manchester-united-watford-wayne-rooney-zlatan-ibrahimovic_3789037

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk, a Manchester United a Stamford Bridgen szenvedett súlyos 4:0-ás vereséget. A mérkőzés azonban nemcsak ezért volt fájó vereség a vörös ördögöknek, hanem azért is mert a klub korábbi sztárja Gordon McQueen súlyos kritikákaval illete a United svéd támadóját Zlatan Ibrahimovicot. A 64 éves McQueen 1978 és 1985 között játszott a Manchester United színeiben, összesen 184 mérkőzésen lépett pályára a vörös ördögöknél.

A korábbi MU sztárnak nagyon nem tetszett Ibra londoni produkciója amit súlyos kritikával fogalmazott meg:

Ibra eddig semmit sem csinált, igazából nagyon gyenge. Úgy néz ki, mint valami öregember, aki futballozni próbál. Lehet, hogy a francia bajnokságban 50 gólt lőtt az előző szezonban, de az egy gyengébb kiírás, és most a Premier League-ben kell bizonyítania, nem a Ligue 1-ban. Egyáltalán nem tudta felvenni az angol futball ritmusát és az itteni iramot. Jól indult a szezonja, ám visszaesett és nem képes rá, hogy a PL-csapatok védelmeit terrorizálja úgy, mint ahogy azt tette például Franciaországban vagy az előző klubjaiban.” – nyilatkozta a volt MU sztár