Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Dárdai olyan, mint Diego Simeone!”

A lengyel származású sportújságíró és televíziós szakértő, a Németországban szakmája egyik legelismertebb alakjának számító Marcel Reif egyedi párhuzamot vél felfedezni a Hertha BSC magyar trénere Dárdai Pál, és az Atlético Madridot irányító argentin Diego Simeone munkássága között.

(Kép:bz-berlin.de)

A futballvilág egyre szélesebb berkein belül is elismerik Dárdai Pál berlini munkásságát. Legutóbb a lengyel származású szakértő – szakkomentátor,  Marcel Reif dicsérte Dárdait a német Sport1 televízió műsorában.
“Dárdai Pál számomra sokban hasonlít Diego Simeonére. Őszinte, nyílt és hiteles szakember, aki nem a levegőbe beszél, ezt pedig az eredményei igazolják. A Herthának saját identitása lett, a berliniek ugyan úgy, mint az Atlético Madrid, pontosan tudják, hogy mit szeretnének játszani, hogyan érhetnek el eredményt csapatként! Dárdai kialakított egy jól működő rendszert, elég ránézni a Bundesliga tabellájára: Most különösen jól muzsikálnak! – Így Marcel Reif, aki azt is elmondta, hogy szerint a Hertha egyértelműen a Bundesliga idei meglepetéscsapata, és a sikerek elsőszámú letéteményese a magyar szakember.

Szívből reméljük Dárdai Pálnak is megadatik, hogy hasonló sikerekben legyen része az edzői pályán, mint Simeonénak!

Nagy Ákos