Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Térdsérülést szenvedett az ifjú középpályás!

Térdsérülést szenvedett a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Swietelsky- Haladás ifjú középpályás, nevezetesen Németh Márió – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja. 

379674_szombathelyi_swietelsky_haladas_ferencvarosi_tc

A 21 esztendős középpályás a Mezőkövesd elleni bajnokin rúgást a térdére, majd ezt követően nem is tudta folytatni a játékot. Az ifjú labdarúgó részletes beszámolót is adott az esetről a szombathelyi együttes weboldalának. 

Egy labdát passzoltam Rácz Barninak, majd ahogy a bal lábam letettem a földre, Szeles Tamás a térdével eltalálta a térdemet. Éreztem, hogy nagy a baj, hiszen egy nagy reccsenést is hallottam. Nem is tudtam folytatni a játékot. A szünetben megpróbálta kicsit sétálgatni, azzal akkor nem is volt gond. Aztán a hazaúton már rosszabbodott a helyzet, Szombathelyre érve már bedagadt a térdem. Habár vasárnapról hétfőre már valamelyest javult a helyzet, még mindig nagyon fáj a térdem, rá sem tudok állni. Kedden megyek MRI-vizsgálatra, valószínűleg a keresztszalagom nem sérült, az oldalszalagokkal lehet gond, vagy megnyúltak vagy részlegesen elszakadtak. Az MRI után már okosabbak leszünk. – mondta el a történteket Németh Márió. 

Jó hír azonban a csapat szurkolói számára, hogy David Williams és Polgár Kristóf is újra teljes értékű munkát végezhet, illetve Király Gábor is belevághat az edzésekbe, de ő még csak fokozott óvatossággal. 

Kép forrása: nyugat.hu