Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiakadt a Dortmund sportigazgatója

A német csapat sportigazgatója Michael Zorc kiakadt, rövidre zárta az újságírói kérdésekre adott válaszát, nemes egyszerűséggel annyit mondott a média képviselőinek, hogy – “Elegem van abból, hogy rendszeresen ezekre a marhaságok kell reagálnom!” 

michael-zorc-bleibt-bis-2019-sportdirektor-beim-bvb_42815

Korábban a Marco Reus-sága borzolta a kedélyeket Dortmundban, most pedig a csapat gólfelelőse Pierre-Emerick Aubameyang és a vezetőedző Thomas Tuchel körül forr a levegő, avagy a zsurnaliszták napról napra új és új pletykákkal állnak elő. A sportigazgató által olyan dolgokat tálalnak, melyeknek valóságalapja és háttértartalma nincsen.

Összegzés gyanánt: Thomas Tuchelt amellett, hogy angol csapatokkal hozták szóba az utóbbi időben, jelenleg a Real Madrid edzői székének fő várományosa. Legalábbis a sajtó szerint…! Ellenben, nem mintha edzőkérdés lenne Madridban, hiszen Zinedine Zidane irányába a klub bizalom tökéletes. Aubameyang pedig gyakorlatilag ott van minden sztárcsapat kívánságlistáján, mely abszolút nem csoda, a Real Madrid, a PSG és a Chelsea mellett az új irányelv a Manchester City. Ám, hogy ezek közül mi az amit valós háttér fed, szinte lehetetlen megmondani…