Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thiago Silva: “Maradni akarok”

Két napja, szinte a semmiből előkerült egy hír, miszerint a brazil középhátvéd, Thiago Silva jövőre már nem a PSG együttesénél fog játszani. Gyorsan össze is hozták az újságok egy európai óriással, ám a bekk a mai nyilatkozatával megcáfolta a híreket.

thiago-silva-psg

Tudniillik, hogy Silva szerződése a nyáron lejár majd a párizsi klubnál. Mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent. Ingyen igazolhatóvá válik. Valami miatt a média csak most kapta fel a fejét erre. Természetesen azonnal hírbe is hozták egy klubbal. Mégpedig azzal, aki hírhedté vált a ” low budget” igazolások terén. Ez a csapat pedig a Juventus.

Hogy vált híressé? Ők voltak azok, akik Pogbat és Pirlot és Llorentet is ingyen szerezték meg és tudjuk ma már, hogy nagyszerű üzletek voltak ezek. Pirlo másodvirágzását élte, míg Pogba személyében a világ legdrágább játékosát nevelték ki. Most pedig az újságok ezen a szálon kiindulva hozták össze az olasz klubot a brazil védővel.

Ám T. Silva adott egy rövid interjút a Marseille elleni mérkőzés után.

“A jövőm? Már döntöttem: maradni akarok. A klub és én elkezdtünk egyeztetni a szerződésújításon tavaly, de valamilyen okból kifolyólag abbamaradt. Mindenesetre beszélni fogok a tulajjal és elmondom neki, hogy maradni szeretnék.” 

Hogy ennyivel le is zárhatjuk a dolgot? Biztosra veszem, hogy ameddig nem látjuk a hivatalos szerződés hosszabbítását nem lesz nyugta az embernek a pletyka áradattól. A másik pedig, hogy egy dolog az, hogy Silva maradna, de vajon ezt a tulaj és a vezetőség is így gondolja?

BSZ