Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Galliani: Donnarumma még sokáig marad a Milannál

Igazán jó érzés lehet AC Milan szurkolónak lenni manapság. Illetve újra reményteljesen lehet a jövőbe tekinteni. Hiszen nem csak a játék képe és a csapat eredményessége mutat jó formát, de úgy néz ki, hogy a gárdánál igencsak alapoznak a fiatalokra, akiktől nem is szeretnének megválni.

Adriano Galliani - Forrás: nb1.hu

Ezt  Adriano Galliani hintette el. A Juventus elleni megnyert találkozó után nyilatkozott a kopasz átigazolási guru. Természetesen a Milan kapusáról, Donnarummaról és az olasz középpályás, Locatelliről beszélt. Az utóbbi szerezte a győzelmet jelenti gólt a zebrák ellen.

“Donnarumma? Úgy gondolom, hogy ő lesz Buffon utódja a válogatottnál, mindazonáltal Buffon még mindig nagyszerű kapus. Remélem illetve megvagyok róla győződve, hogy még évekig a Milan játékosa lesz. Locatelli? Az első dolog ami eszembe jutott, hogy mekkora a hasonlóság közte és Gianni Rivera között. Ő is a Juve ellen lőtt gólt 18 évesen. Remélem Manuel (Locatelli) be tudja járni ugyan azt a pályafutást. “

A fiatalítás kézzelfogható a Milan csapatánál. Locatelli és Donnarumma mellett számba kell venni Niangot, Susot és Calabriát is. Ám magukénak tudhatják az egyik legtehetségesebb olasz védőt, Romagnolit is. Úgy néz ki elindult valami a gárdánál. Valami konkrétum az elmúlt évek állóvízéből végre kikecmergett az együttes.

BSZ