Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Nagy diadala után pofonba szaladt bele a Milan – videóval

A Juve legyőzése után csúnya pofonba szaladt bele az AC Milan csapata a Genoa otthonában.

genoa-ac-milanNinkovic (jobbra) kezdte el a gólgyártást (forrás:instagram.com/genoacfcofficial)

Serie A, 10. forduló

A hétvégén rangadót nyert az olasz első osztályban az AC Milan, ráadásul a címvédő Juventus ellen, ma viszont nem alakult jól az este a milánói klub számára. Már a 11. minutumban hátrányba kerültek a Genoa otthonában. Ekkor Rincon szép beívelését követően Ninkovic fejelt gólt (1-0)! Sokkal többet el sem lehet mondani az első félidőről, ahol 1-1 kaput eltaláló lövést jegyezhettünk fel, és vendég részről valamelyest több labdabirtoklást.

A második játékrészben sem fordult a kocka a vendégek számára, olyannyira nem, hogy még nehezebb helyzetbe kerültek, hiszen az 56. percben megfogyatkoztak. Paletta kaszálta el ekkor páros lábbal ellenfelét, jogos volt a piros lap. A 68. minutumban Rincon állt közel a gólszerzéshez, de a kapu mellett kicsivel elment  a labda. A 80. minutumban Lazovic lövésébe nyúlt bele rosszul Kucka, így a saját kapujába juttatva a labdát már kettővel mentek a hazaiak (2-0)! A kegyelemdöfést Pavoletti vitte be, aki nagyon szépen verte meg védőjét, majd a kapust is elküldbe a háló bal oldalába lőtte a labdát (3-0)! A Genoa ezzel kiütötte a Milan-t, amely megfogyatkozva nem tudott sokat tenni soros ellenfele hatástalanítására. A győztes klub ezzel a 7., míg az AC Milan maradt a 3., de könnyen előzheti őket ebben a fordulóban a Napoli.

Íme a 10. forduló további programja, pályán lesz a Napoli, Roma, Juve trió (KATT)

Genoa – AC Milan 3-0 (1-0)
Helyszín: Stadio Luigi Ferraris
Vezette: Banti
Gólszerzők: Ninkovic (11′), Kucka (80′ – öngól), Pavoletti (86′) ill.
Sárga lap: Izzo (40′), Pavoletti (75′), Veloso (84′) ill.
Kiállítva: – , ill. Paletta (56′)

Genoa: Perin – Munoz, Burdisso, Izzo – Laxalt, Veloso, Rincon, Edenilson (Fiamozzi 78′) – Ninkovic (Lazovic 54′), Simeone (Pavoletti 67′), Rigoni
Vezetőedző: Juric

AC Milan: Donnarumma – De Sciglio, Romagnoli, Paletta (kiállítva – 56′), Poli – Bonaventura, Locatelli, Kucka – Niang (Suso 70′), Bacca (Gomez 58′), Honda (Adriano 62′)
Vezetőedző: Montella


Nagy Dávid