Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Társai kiállnak Cristiano Ronaldo mellett

Cristiano Ronaldo még soha nem kezdte ilyen rosszul a szezont a spanyol bajnokságban, emiatt a szurkolók és a szakemberek is sokat kritizálják. A csapattársai viszont kiállnak mellette ezekben az időkben is. 

2ccc85cc00000578-3250265-image-m-32_1443291870957

Forrás: dailymail.co.uk

A 31 éves portugál játékos négy meccse képtelen betalálni a Santiago Bernabeu Stadionban, ami először fordul elő vele azóta, hogy 2009-ben csatlakozott a Real Madridhoz. A legutóbbi Athletic Bilbao elleni bajnokin is szenvedett, és óriási helyzeteket hagyott ki. Hiába van gödörben jelenleg, néhány csapattársa nyilvánosan is megvédte Ronaldot, köztük a hétvégi meccsen győztes gólt szerző Alvaro Morata:

“Amikor állandóan 70 gólt rúgsz szezononként, akkor kicsit függni fogsz tőlük. Számunkra ő a csapat legfontosabb játékosa, és remélem, hogy nagyon sok gólt fog lőni, de Ronaldo nem egy gép, és neki is joga van ahhoz, hogy helyzeteket hagyjon ki.” 

Ronaldo 8 meccsen eddig csak 4 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve, de Marcelo szerint a gólokon kívül is segítségére van a csapatnak:

“Természetes, hogy gólt akar szerezni. Ő egy olyan játékos, aki sokat segít, de nem csak a gólokkal, hanem a munkájával is.”

Bale a Real Madrid honlapján mondta el a véleményét Cristiano Ronaldo jelenlegi formájáról, és szerinte a góloktól függetlenül is örül a csapat sikereinek:

“Cristiano keményen dolgozik, hogy betaláljon, de a legfontosabb dolog a csapat, és biztos vagyok benne, hogy boldog a helyezésünk miatt.”

Igaz, Casillas kicsit kilóg a sorból, de a Real Madrid volt kapitánya sem hagyta annyiban, és védelmébe vette Ronaldót, aki szerinte biztosan hamar túljut a nehéz időszakon:

“Rengeteget várnak Cristianótól. Mindent belead, és ezután is bele fog. Nincs kétségem afelől, hogy vissza fog térni és újra leteszi majd a névjegyét.”

Szigeti Andrea