Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: Mata gólja döntött – Videó

Parázs csatára számíthattunk ma este az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. Jose Mourinho fiai néztek farkasszemet Pep Guardiola legénységével. A kérdés már csak az volt, hogy a két edzőóriás közül ki tudott ma este nyerő taktikát kifundálni a másik ellen.

article-2313130-196f6a6e000005dc-602_634x430

Manchester United – Manchester City 1:0 (0:0)
Helyszín: Old Trafford, Manchester Vezette: Dean
Gólszerzők: Mata (54.) ill. –
Sárga lap: Valencia (26.), Pogba (91.), Ibrahimovic (91.) ill. Iheanacho (13.),
Kiállítva: – ill. –

Manchester United: De Gea – Shaw, Rojo, Blind, Valencia – Herrera, Carrick – Rashford (Lingard 82.), Pogba, Mata (Schneiderlin  87.) – Ibrahimovic Vezetőedző: Mourinho

Manchester City: Caballero – Maffeo, Otamendi, Kompany (Kolarov 46.), Clichy – Garcia, Fernando, Nolito (Agüero 71.) – Navas, Iheanacho, Sane (Sterling 63.) Vezetőedző: Guardiola

Az est rangadójának első 45 perce gól nélküli döntetlennel zárult. Annak ellenére nem született találat, hogy a csapatok nem tartalékoltak, a Vörös Ördögöknél Ibrahimovic, míg a Kékeknél Iheanacho indított rohamokat az ellenfél kapujára.

A második játékrészben csupán száj 10 percet kellett várni a vezető gól megszerzésére. Ibrahimovic találata Matának a gólpasszt, aki nem hibázott. Guardiola legénysége innentől verseny futott az idővel az egyenlítés reményében. A meccs végéig nem tudták bevenni De Gea kapuját, így elbúcsúztak a kupasorozattól. A United várhatja a következő kört a Kupában.

https://www.youtube.com/watch?v=KUc0C58Z1ls

kép: 365dm.com

Nagy Gábor