Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Nacho gólja szebb volt, mint az enyém a BL-döntőben”

Tegnap este a Real Madrid 1-7-re nyert a Cultural Leonesa otthonában a spanyol Király-kupában. A hatodik gólt Nacho szerezte, ami igazán pofásra sikeredett, és meglepődnénk, ha nem kerülne be a Puskás-díj jelöltjei közé. A védő gólját Zidane még sajátjánál is szebbnek látta. 

1477517887_524563_1477519156_sumario_grande

Forrás: AS.com

Nem kis dicséretben részesítette a Real Madrid edzője, Zinedine Zidane védőjét, miután fantasztikus gólt szerzett tegnap este a Király-kupában. A találat kicsit hasonlított Zidane 2002-es Bajnokok Ligája döntőjében szerzett góljához, de a francia szerint Nacho gólja még az övét is lekörözi:

“Nem mindennapi Nacho gólja. Nagyon örülök neki. Ez a gól be fog kerülni a történelemkönyvekbe. Összehasonlítva a BL-döntőben szerzett gólommal? Ez szebb volt, nem? Ez egy nagy gól a labdarúgás története és Nacho számára is. Megérdemli, mert mindig nagyon komolyan dolgozik az edzéseken.”

1477517887_524563_1477519444_sumario_normal

Zidane gólja a 2002-s BL-döntőben a Bayer Leverkusen ellen (Forrás:AS)

A mérkőzés után Nachot is megkérdezték a gólról, de ő kevésbé örült neki mint társai. Boldog, hogy ilyen gólt szerezhetett, de úgy gondolja, hogy az ő munkája továbbra is a védekezés:

“Megkértem Jamest, hogy adja be nekem a labdát. Pont így akartam eltalálni, és ennél jobban nem is sikerülhetett volna. A legjobbaktól tanulok, mint a BBC vagy Morata. Örömmel tölt el, ha ebben a mezben gólt szerezhetek, ez mindig fontos volt számomra. Viszont azért vagyok itt, hogy keményen dolgozzak és védekezzek, hiszen ez az én feladatom.” 

Nacho gólja után társai megrohamozták, alig tudott szabadulni. A játékos erre viccesen reagált:

“Mind se**fejek! Az egyikük majdnem kiszúrta a szemem, valaki meg szájon csókolt! Ahányszor csak gólt szerzek, rám ugrálnak!”

Nacho gólja: