Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekstraklasa: Nikolics gól és parádés Legia fordítás – videóval

A lengyel élvonalbeli bajnokság 14. fordulójában a Legia Varsó idegenben a Kielce otthonában lépett pályára. A mérkőzésen a magyar válogatott támadója kezdőként lépett pályára, és meghálálva edzője bizalmát az ő góljával egyenlítettek a varsóiak.

10391450630407-1477559200

Korona Kielce – Legia Varsó 2:4 (2:1)
Helyszín: Kolporter Arena (Kielce) Vezette: Musial
Gólszerzők: Palanca (8., büntetőből), Grzelak (12.) ill. Guilherme (29.), Nikolic (57.), Rymaniak (61., öngól), Prijovic (83.)
Sárga lap: Dejmek (23.), Palanca (36.), Cebula (88.), Kalaste (89.) ill. Pazdan (52.),
Kiállítva: Palanca (49.) ill. Pazdan (70.)

A lengyel bajnokság 14. fordulójának pénteki játéknapján két mérkőzést rendeztek. A játéknap első mérkőzésén a dobogós helyen szerénykedő Termalica 2:1-es vereséget szenvedett a Piast  Gliwice otthonában. Nemanja Nikolics csapata a jövőheti BL szereplése miatt már pénteken pályára kellett, hogy lépjen. Nikolicsék számára rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés, 12. percnyi játék után a hazaiak már kettővel vezettek a bajnoki címvédő ellen. A vendégek azonban a 29. percben Guilherme góljával szépíteni tudtak. A második félidő elején a gólszerző Palanca megkapta második sárgáját és idő előtt mehetett zuhanyozni. Ezt a vendég varsói együttes kegyetlenül kihasználta és további háromszor köszönt be a Kielce együttesének. Az 57. percben a magyar válogatott támadója szerezte az egyenlítő találatot. Végül a varsóiak könnyedén 4:2-re nyertek, a mérkőzés 70. percében viszont Nikolicséktól is kiállíotta Pazdant a játékvezető. Igaz a vendégek részéről mindössze Pazdan kapott sárga lapot a mérkőzésen igaz rögtön kettőt is. A Legia győzelmével ideiglenesen feljött az 5. helyre, míg a Kielce maradt az utolsó helyen. Ezzel pedig győzelemmel hangoltak a Legia játékosai a szerdai Real Madrid elleni mérkőzésre.

https://www.youtube.com/watch?v=pNz2Di5E1VA

https://www.youtube.com/watch?v=tHvzC7_6Fx0