Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a forduló góljai

Íme az OTP Bank Liga 14.fordulónak góljai, ezúttal ismét volt belőlük bőven. Szám szerint tizenhatott láthatott a kilátogató publikum, mely sajnos a két stadion ünnep ellenére is alig lépte túl a 23.000 főt.

otp-bank-liga

Mezőkövesd – MTK: 1-0

Kezdjük a sort egy kevesebb gólt hozó összecsapással. A Mezőkövesd vendége volt az MTK. A meccs legelején Gohér óriási hibája után nagyot védett Tomas Tujvel, s milyen a sors fintora, a találkozót végül a hazaiak nyerték meg, ráadásul a gól Gohér szerezte.

Paks – Újpest: 1-1

Nem tud meccset nyerni az Újpest, ezúttal a bajnokság utolsó helyén álló paksiak mentettek pontot a lilák ellen a 90.percben.

Gyirmót – Debrecen: 1-2

A másik újonc, a Gyirmót a bajnokság utóbbi meccsein nem tudott meccset nyerni, pedig egy időben rendre nem kaptak gólokat, s el is kerültek a kieső helyekről. Jelenleg még nincsenek kieső helyen, de ha továbbra is így játszanak, mint az elmúlt fordulókban, könnyen visszaeshetnek az utolsó két hely egyikére.

Bp. Honvéd – Haladás: 2-1

A Honvéd ultrái születésnapja alkalmából győzelemmel kedveskedett drukkereinek.

Vasas – Videoton 1-1

A forduló egyik rangadója volt a Vasas és a Videoton összecsapása. Az első ugyanis a másodikkal csapott össze a Fáy utcában. Az Illovszky – stadion búcsúztatóján egy jó iramú találkozót láthattunk, melyen a mezőny legjobbja Remili Mohamed szerzett vezetést a hazaiaknak, s a vendégek az utolsó percekben Lazovics révén egyenlítettek.

Diósgyőr – Ferencváros: 2-3

Diósgyőrben szintén elbúcsúztatták a stadiont, szintén egy kiváló találkozóval. Talán a forduló legjobb meccse volt, de az biztos, hogy a legtöbb gólt is itt láthatta a kilátogató mintegy 9.000 szurkoló.

Endrődi Dávid