Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: Svájc továbbra is hibátlan

Magyarország csoportjának élén továbbra is Svájc áll, száz százalékosan negyedik győzelmét követően is.

Svájc - Feröer-szigetek, Derdiyok & LichsteinerA mérkőzés két főszereplője – Derdiyok és Lichsteiner – , akik meghozták Svájc negyedik győzelmét (forrás: twitter.com/EuroQualifiers) 

Svájc – Feröer-szigetek 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Derdiyok (27.), Lichsteiner (83.) ill.

A csoportunkat vezető svájciak Feröer-szigetek nemzeti válogatottját látták vendégül. Nagyon sok helyzetet tudtak kidolgozni a hazaiak az első játékrészben, gólt azonban “csak” egyet tudtak szerezni. A 27. percben Derdiyok vágta be kilépve egyedül Behrami labdáját a feröeriek kapujába (1-0)! A vendégeknek is volt két kaput eltaláló lövésük, de ők, ahogy már a svájciak sem tudtak gólt szerezni az első félidőben.

A fordulás után tovább rohamoztak a svájciak, 13 lövésükből ebben a félidőben a második gólig két lövés ment azzal együtt a feröeri kapura. A hajrához közeledve jutottunk ezekhez az eseményekhez – a 83. minutumban Rodriguez beadása Lichsteiner számára volt tökéletes, aki szép gólt fejelt, a labda a léc alatt ért célba (2-0)! Nem esett már több találat, de győzelmével Svájc továbbra is száz százalékosan áll a csoport élén.

A B-csoport állása*

capture_2016-11-13-20-13-26

*Ma este 20:45-kor kezdődik a Portugália – Lettország mérkőzés, ez a találkozó még hátra van a csoportból, ami a 4. fordulót illeti, így nagy eséllyel még változni fog a tabella állása. Természetesen arról a találkozóról is beszámolunk.

Nagy Dávid