Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sanchez felépült, de Wenger ennek nem örül

Érdekes, ám érthető lehet Arsene Wenger dühe, annak ellenére, hogy egyik legnagyobb sztárja a chilei Alexis Sanchez a hírek szerint jól van és már játékra is jelentkezik az Uruguay elleni VB-selejtezőre.

255d56d500000578-2942492-alexis_sanchez_is_willing_to_defy_medical_advice_to_play_for_ars-a-79_1423228483885

Sanchezről még a keddi edzés után érkeztek bosszantó hírek Londonba, miszerint a játékos lesérült, így kénytelen lesz kihagyni néhány hetet, ami ismerve az Arsenal novemberét nagyon sokba kerülhet.

Ám a legújabb fejlemények szerint a támadó a hétfői napon már visszatért az edzésekhez a válogatottjával, mi több Juan Antonio Pizzi szövetségi kapitány nevezni is fogja a szerda éjszakai keretbe és játszani is fog.

Wenger ennek annyira nem örül, mivel nem szeretné elveszteni hosszabb távra játékosát:

“Ez egy “szürke zóna” a klubok és a válogatottak között és természetesen ebben az esetben a felek mindig a saját érdeküket nézik, amit meg kell értenünk, de nekünk az az első, hogy Alexis egészséges maradjon.”

“Ő mindig játszani szeretne, így nyilvánvaló, hogy nehéz visszafogni, még akkor sem lenne hajlandó leülni, mikor sérült.”

Sanchez 6-szor volt eredményes az idei PL szezonban és hétvégén az Arsenal az Old Traffordra látogat, így óriási szükség lenne a chilei támadó segítségére.