Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van még helye az Arsenalban?

Alexis Sanchez nagyszerű formában van, és ez felveti azt a kérdés, hogy a francia támadónak, Olivier Giroudnak van-e még helye a csapatban.

hi-res-0ca588bb94e12ad4efc5619c3257c098_crop_north

Giroud kihagyta a 2016/17-es szezon korai szakaszát, mivel az Európa bajnokságon nyújtott remek teljesítménye miatt extra pihenőt kapott. A franciák a fináléba jutottak, és az Arsenal csatár 3 góllal járult hozzá, hogy eddig juthassanak.

Közben a lába is megsérült a játékosnak, de most már teljesen egészséges. Visszatért a csapathoz, azonban a kezdőben nincs számára biztos hely. Giroud csereként beállva a Sunderland ellen hét perc alatt két gólt is szerzett, de úgy tűnik Arsene Wengert ez sem győzte meg teljesen.

A fő ok, amiért nem kap lehetőséget, a csapat sztárja, Alexis Sanchez. Wenger a szélről átrakta őt középre. Így most már ő a befejező csatár, és ezt a szerepet nagyon élvezi. Az új posztján már 8 gólt szerzett, és ez erősen korlátozza Giroud játékperceit.

Giroud elmondta, hogy nincs kétsége arról, hogy helye van a csapatban. Keményen fog edzeni, és meg fogja győzni arról Wengert, hogy ő is több játékpercet érdemel.

kép: bleacherreport.net

Nagy Gábor