Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Könnyed ukrán és horvát győzelem – videóval

Európában tovább folytatódott a meccsdömping, ezúttal a vb-selejtezők helyett barátságos mérkőzéseket rendeztek kedden. Pályára lépett az ukrán a horvát, az osztrák és a cseh válogatott is. 

ceayk9ibspkbbdzivvy0_capture

Észak-Írország – Horvátország 0:3 (0:2)
Helyszín: Windsor Park (Belfast)   Vezette: Clattenburg (angol)
Gólszerzők: Mandzukic (9.), Cop (35.), Kramaric (68.)

A horvát válogatott az Eb-t is megjárt Észak-Írország otthonába látogatott barátságos mérkőzésre. A horvátok gyorsan vezetéshez jutottak a mérkőzésen, már a 9. percben Mandzukic betalált. Az első félóra után Cop növelte a horvátok előnyét. A találkozó végeredményét a 68. percben Kramaric állította be. A horvátok könnyed 3:0-ás győzelemmel zárták a 2016-os esztendőt, mely felemásra sikeredett.

https://www.youtube.com/watch?v=s45y85UcC0Q

Ukrajna – Szerbia 2:0 (1:0)
Helyszín: Metalist Stadion (Charkov) Vezette: Strombergsson (svéd)
Gólszerzők: Skakhov (38.), Yarmolenko (87., büntetőből)

Az ukrán válogatott a szerbek ellen zárta a 2016-os évet hazai pályán. A házigazdák a 38. percben Skakhov góljával szerezték meg a vezetést, amire a szerbeknek nem volt válasza. A találkozón nagyon kevés kapura lövési kísérlet adódott, a végeredményt a 87. percben a Dinamo Kyjev játékosa Yarmolenko állította be büntetőből.

https://www.youtube.com/watch?v=ku4nmpuuoiE

Csehország – Dánia 1:1 (1:1)
Helyszín: Adidas Aréna (Mladá Boleslav) Vezette: Schuttengruber (osztrák)
Gólszerzők: Barak (8.) ill. Jorgensen (38.)

A cseh válogatott hazai pályán játszott döntetlent Dániával. Egyik gárda sem a legjobban zárta a 2016-os esztendőt, hiszen vb-selejtezős csoportjukban nem állnak továbbjutó helyen. Így tavasszal mindkét együttesnek jobb teljesítményre lesz szükségük ha továbbszeretnének jutni a csoportból.

https://www.youtube.com/watch?v=G4RgID80T6k

Ausztria – Szlovákia 0:0
Helyszín: Ernst Happel Stadion (Bécs) Vezette: Blom (holland)
Gólszerzők: –

Gól nélküli döntetlennel ért végett a Bécsben rendezett osztrák – szlovák mérkőzés, amivel a szlovákok lehetek elégedettebbek. A mérkőzésen az osztrákoknak volt több lehetősége a gólszerzésre, de nem sikerült áttörniük a szlovák betonvédelmet bekellett érniük a döntetlennel.

Képek: skysports.com