Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB-selejtezők: Alexis Sánchez volt Chile hőse Uruguay ellen – Videóval!

Chile a duplázó Alexis Sánchez vezérletével fontos három pontot szerzett Uruguay ellen a 2018-as oroszországi világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának aktuális fordulójának rangadóján.

(Kép: Selecsión Chilena Twitter)

A találkozó remekül indult az uruk szemszögéből, hiszen Luis Suárez hozta kihagyhatatlan helyzetbe Edinson Cavanit, a PSG csatára pedig élt is a lehetőséggel.
Az egyébként jó iramú, élvezetes találkozón a chilei publikum még az első játékrészben talpra ugorhatott, hiszen Eduardo Vargas egalizált.

A szünet után mindkét együttesnek megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, de míg a vendégek elpuskázták helyzeteiket – Luis Suárez még egy büntetőt is kihagyott a hajrában, Chile Alexis Sánchez duplájával fordított. Az Arsenal klasszisa két szép egyéni alakítást követően volt eredményes.
A vereséggel Uruguay leszakadt Brazília mögött, és hátrafelé is kell tekintgetnie, hiszen többek között Chile is közeledik.

https://www.youtube.com/watch?v=kvGlEa1r8P0

Chile – Uruguay 3:1 (1:1)
Santiago de Chile, Vezette: E. Caceres (paraguayi).
Chile: Bravo – Beausejour, Jara, Medel, Isla – Vidal (Valencia Rossel, 58.), M. Diaz, P. Hernández – Fuenzalida (Roco, 74.), Vargas, A. Sánchez (N. Castillo, 84.). Szövetségi kapitány: Juan Antonio Pizzi.
Uruguay: Muslera – M. Pereira, Coates, Godin, G. Silva – Arevalo, Vecino, C. Sánchez, A. González (N. Lodeiro, 77.) – L. Suárez, Cavani. Szövetségi kapitány: Óscar Tabárez.
Sárga lap: Vidal (34.) illetve A. González (40.), L. Suárez (45.), Muslera (76.), Lodeiro (90+2.)
Gól: Vargas (45+2), A. Sánchez (60. és 76.). illetve Cavani (17.)

Az állás:
da12