Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Góleső a H csoportban – VIDEÓ

Az Európa Liga H jelzetű kvartettjének ma esti mérkőzésein minden csapat maximálisan kiszolgálta a közönségét. Gólokban biztosan nem volt hiány, sem a Braga, sem a Donetsk mérkőzésén.

FBL-EUR-C3-SHAKHTAR-BRAGA

Sahtar Donetsk – Konyaspor 4:0 (2:0)
Gólszerzők: Dentinho (36.), Eduardo (66.), Bernard (74.) ill. Bardakci (11. – öngól)

Bár góllal nyitotta a török csapat a találkozót, de ebben nem sok örömét lelhette a vendég szurkolótábor, mivel Bardakci a saját kapuját vette célba, és juttatta is a hálóba a labdát legnagyobb szerencsétlenségére. A 36. percben Dentinho növelte csapata előnyét. A tizenhatosról kapásból ellőtt labdája a török hálójába állt csak meg.

A második játékrészben is folytatták a gólgyártást az ukránok. A 66. percben egy remek beadást követően Eduardo révén már 3 gólos volt a hazaiak előnye. Az i-re a pontot a 74. percben Bernard tette fel, ő állította be a 4:0-s végeredményt. A Donetsk így veretlenül áll a csoportja élén. A Konyaspornak már csak 1 mérkőzése maradt idén az európai porondon.

https://www.youtube.com/watch?v=zwYfYSrHpoQ

Gent – Braga 2:2 (2:2)
Gólszerzők: Coulibaly (32.), Milicevic (40.) ill. Stojiljkovic (14.), Hassan (36.)

Gólesővel és pontosztozkodással ért véget a Braga és a Gent összecsapása. Már a találkozó előtt tudhattuk, hogy parázs csatára lesz kilátás, mivel mindkét csapat, a még továbbjutást érő második helyre pályázik.

Az első félidőben a gólcsendet a vendégek játékosa, Stojiljkovic törte meg. A 14. percben szerezte meg a vezetést jelentő találatot. Az egyenlítésre sokáig kellett várni. Coulibaly a 32. percben tudta egálra menteni az eredményt. A belgák ennek nem sokáig örülhettek, mivel 4 perccel később Hassan ismét a Braga javára billentette el a mérleget. A 40. percben el is dőlt a találkozó végeredménye. Milicevic talált be, és mivel a második játékrészben nem esett találat, így a csapatok az utolsó fordulóra tolják el a továbbjutás kérdését.

https://www.youtube.com/watch?v=lblfbJlI0aM

bragatab

kép: smimg.net/

Videó hamarosan.

Nagy Gábor